Plaza parfumerija slavi 30 godina i u 7. mjesecu vas daruje sa popustima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Plaza parfumerija slavi 30 godina i u 7. mjesecu vas daruje sa popustima

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
15.7.2022.

Prva PLAZA parfumerija svoje je mjesto pronašla u Mercator centru Ložionička u Sarajevu, a tamo postoji i sve do danas, uskoro u još ljepšem i modernijem izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od tada, Plaza kao brend je rastao i širio se, a danas možete posjetiti čak 4 PLAZA parfumerije u BiH, dok se popisu mjesta za kupovinu priključila i web trgovina.

 

Brend PLAZA u Bosni i Hercegovini
 

Lanac parfumerija PLAZA osnovana je od strane Švicarske kompanije Weitnauer davne 1992. godine, a u Bosni i Hercegovini je prisutna od 2000. godine. Od prve otvorene poslovnice u Mercator centru Ložionička do danas, PLAZA je otvorila ukupno 4 poslovnice i zapošljava više od 30 zaposlenika. Razvoj budućih talenata i ulaganje u zaposlenike dio su vrijednosti koje su temelj uspjeha Plaze. Kompanija kontinuirano ulaže u obrazovanje zaposlenika i razvoj prodajnog i menadžment tima.

 Od prvog dana postojanja cilj Plaze je bio da se njeni kupci osjećaju dijelom svjetske beauty scene i da im olakša dostupnost željenih proizvoda i iskustvo kupovine.

PLAZA parfumerija je mjesto koje kupcima nudi sjajne prilike osiguravajući im svakodnevno dobre ponude, cijene i sjajno iskustvo kupovanja. Ponuda PLAZA parfumerija temelji se na saradnji s vrhunskim robnim markama, pa je na policama moguće odabrati preko 5.000 proizvoda međunarodnih marki, visokokvalitetan makeup, parfeme i proizvode za njegu tijela.

 

Niche proizvodi i ekskluzivni luksuzni brendovi u svim kategorijama
 

U Plazi se pozorno prate svjetski trendovi i uvijek se osluškuju potrebe i želje kupaca pa će sve zaljubljenike u mirise oduševiti činjenica da u Plazi mogu pronaći najveću ponudu parfema u Bosni i Hercegovini u segmentu niche i orijentalnih parfema.

 Asortiman proizvoda za njegu kože jednako je impresivan pa se u njemu mogu ekskluzivno pronaći korejski brendovi za njegu kože kao i premium skincare brendovi poput Elemisa i Swiss Perfection-a.

 

Svaka kupovina donosi pogodnosti
 

Jedna stvar po kojoj se PLAZA razlikuje od drugih je njen odnos prema svojim kupcima. Iako PLAZA ima model point-for-purchase, mnogi čimbenici utiču na to. Tako svake nedjelje možete računati na duple cvjetiće prilikom obavljene kupovine. Osim toga, sakupljeni cvjetići, koje kasnije možete pretvoriti u novac i ostvariti kupovinu, nemaju rok trajanja.

PLAZA je također pokrenula još jedan program nagrađivanja u saradnji sa ASA bankom gdje svake srijede ukoliko izvršite plaćanje karticom ASA banke ostvarujete popust od 10%.

 

Prvi beauty web shop u Bosni i Hercegovini
 

Od početka 2018. godine ponuda PLAZA parfumerije dostupna je i putem web shopa, koji je dio dugoročne strategije razvoja alternativnih prodajnih kanala. Od prvog dana pokretanja pa do danas PLAZA web shop nosi epitet najbolje optimiziranog web shopa u BiH, pristupačnog i  jednostavnog za korištenje sa preko 3.500 dostupnih artikala. Svojim kupcima omogućuju ugodnu i bezbrižnu kupovinu u bilo koje doba dana i noći.

 Narednih 30 godina
 

Konstantno uljepšavanje života naših kupaca stalni je izazov s kojim se više od 30 strastvenih članova PLAZA tima suočava svaki dan. PLAZA kao brend će uvijek zajedno sa svojim kupcima težiti i zalagati se za nešto više. Nastavit će osnaživati, istraživati i uljepšavati živote svojih kupaca kroz neograničenu moć ljepote. Stoga će uvijek prihvatati jedinstvenost, oslobađati kreativnost i težiti napretku svaki dan.

Dakle, ako ste spremni ostaviti svoj trag kod vodećeg beauty retailera i konstantno dijeliti ljepotu zajedno sa njima, pridružite im se i ponovno zamislite svoju budućnost uz PLAZA parfumeriju.

Povodom obilježavanja 30. godina postojanja, u periodu od 15. do 16. 7., PLAZA parfumerija vas daruje sa popustom od -15% na određen asortiman.

***
Naslovna fotografija: PLAZA parfumerija

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno