PJESMA DANA: Helem Nejse – Kule i gradovi feat. Božo Vrećo

BONJOUR.CLUB
18.3.2020.

Nakon dva studijska albuma, hip hop grupa Helem Nejse ponovo osvaja regionalnu glazbenu scenu sa novim albumom 'Gluten tag' i čak 8 novih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije same objave albuma mogli smo dobili maleni preview što nas čeka uz pjesme 'More than weed' i 'Maza', a na svojim društvenim mrežama su nam najavili kako će na svom albumu ugostiti i nekoliko regionalnih glazbenih imena kao što su Božo Vrećo, Dino Šaran i Abdulah Sidran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među pjesmama na njihovom albumu našu pozornost najviše je ukrao duet koji je Helem Nejse snimio sa Božom Vrećom. Riječ je o pjesmi naziva 'Kule i gradovi' koja će vas osvojiti kako tekstom s kojim se svi možete poistovjetiti, tako i sa zaraznom melodijom. Na simpatičan, originalan i dosta realan način su još jedanput uspješno ispričali sjajnu ljubavnu priču i natjerali nas da cijeli dan pjevušimo ovu pjesmu. Što vi kažete – biste li ju vi vrtjeli na replay cijeli dan?

P.S. Jesmo spomenuli da se trenutno nalaze na #17 mjestu u Trendingu na YouTubeu?

Više o njihovom Rejdiou Šou, nastupima, merchu i novim spotovima možete saznati na helemnejse.ba i njihovim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

BONJOUR.CLUB , 18.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

Facebook

Podijeli:

Posljednje objavljeno