Pjenušac i jagode – recept za osvježavajući koktel koji će upotpuniti vikend druženja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Pjenušac i jagode – recept za osvježavajući koktel koji će upotpuniti vikend druženja

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
27.5.2018.

 Piće koje ćete u ovom periodu sve više viđati na ljetnim terasama kafića i restorana u gradu svakako je koktel s jagodama i šampanjcem. Sezona mirisnog crvenog voća, izvrsnog okusa i iznimno bogatih nutricionističkih svojstava, potaknula nas je da iznova tražimo način kako da ga dodamo na naš meni. Jedan od zabavnijih načina, posebice vikendom, svakako je priprema koktela s jagodama, koji mame osmijeh na lice sitnim mjehurićima i neodoljivom aromom. Pjenušava vina će zajedno s jagodom biti sjajan nastavak ukusnog ručka, odličan motiv za druženje s prijateljicama ili super društvo tijekom nedjeljnog odmaranja uz omiljeno štivo. A u nastavku donosimo recept za koktel koji će biti spreman za uživanje dok kažete zen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:
Pjenušac
300 grama jagoda
1 vanilin šećer

Način pripreme:
Jagode ispasirati uz pomoć vilice, te smjesi dodati jedan vanilijin šećer. 1 do 2 žlice pasiranih jagoda stavite na dno čaše i preko sipajte pjenušac. Po želji upotpunite s par listova svježe metvice. 

 

 

jagode koktel naslovna1

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno