Pitate se kakvom šarmantnom gestom nekome uljepšati blagdane? Imamo par prijedloga koje ćete pronaći na bh.policama.

GOURMET
13.12.2019.

Blagdani su vrijeme zajedništva i druženja s dragim osobama. U to vrijeme im želimo nekako na poseban način pokazati da nam je do njih stalo i da smo sretni što ih imamo u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darivanje je naravno lijepa gesta, no darivanje simpatičnih poklona u koje ćete utkati malo svog vremena i kreativnosti sigurno nose sa sobom posebnu notu ljubavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaju to i u dm drogerie markt prodavnicama gdje su se ove godine posebno uhvatili u kreativni koštac te na svojim policama ponudili sjajne blagdanske proizvode koji će, sigurni smo, razveseliti mnoga lica diljem BiH. 

POKLON ZA MAMU I NJENU DJEVOJČICU

Vrijeme je pripreme kolača i bez obzira koliko (ne)spretni bili u kuhinji, jedno je sigurno – malo brašna, vode, jaja i šećera u prahu može napraviti pristojan slatkiš, stoga će ove simpatične pregače prigodnih motiva biti neodoljiv poklon za mamu i njenu djevojčicu. Pronaći ćete ih na Profissimo stalcima u dm poslovnicama. 

POKLON ZA ISKUSNOG GURMANA 

Dečko, muž, kolega ili ekipa na poslu vole ukusne, pažljivo pripremljene kolače? Idealno. Ovih blagdana uložite malo vremena i truda kako biste ispekli njihove omiljene slastice. Slastice im uručite u preslatkim kartonskim kutijicama koje dolaze s trakom i etiketama za ukrašavanje. Na etikete ispišite lijepu poruku i vaš personalizirani poklon pun ljubavi je spreman za darivanje. 

POKLON ZA NJEGOVU MAMU

Da, znamo, ovo zna biti osjetljivo. (smijeh)
Kalupi za kolače u obliku medenjaka i cvijetova će razveseliti svaku mamu bez obzira uživa li više u pripremi tradicionalnih ili modernijih verzija slastica. 

POKLON ZA ONE KOJI SE NE SNALAZE U KUHINJI

Vaša sestra je upoznata s kuhanjem koliko i s orbitom oko Jupitera, no luda je za blagdanskim ozračjem? Svi znamo jednu takvu osobu, stoga zašto joj ne biste poklonili duh blagdana kroz neodoljive okuse, a medenjaci, čaj s cimetom, marcipan kuglice, punč i čokoladne praline koje ćete naći na dmBio policama će unijeti blagdane u svaki dom. 

 

GOURMET , 13.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike