Među prvima smo zavirili u novu Penti poslovnicu u Aria Centru u Sarajevu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Među prvima smo zavirili u novu Penti poslovnicu u Aria Centru u Sarajevu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
8.11.2022.

Penti je brend koji služi ženama tokom cijelog njihovog životnog puta, sposoban da ispuni ženstvene i porodične potrebe djece ili partnera nudeći najbolja rješenja proizvoda.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omogućiti će ženama da poboljšaju svoju harmoniju i maksimiziraju moć svoje ženstvenosti u svom privatnom životu i u odnosu s društvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uloga brenda je da konstantno inspiriše žene tokom njihovog života, te s njima uspostavlja lični odnos i direktan dijalog.
Poslovnica čije je otvorenje bilo 07. 11., u Aria Centru, na III. spratu, zasigurno će biti omiljeni izbor, zahvaljujući jedinstvenoj kvaliteti i bogatoj ponudi.
Enterijer je uređen po Penti standardima te nudi novu intimniju dimenziju kupovine.
 


 

Za dan otvorenja Penti je svojim kupcima pružio -20% na cjelokupan asortiman, kako na Fashion tako i na Basic kolekciju. Dojmovi stalnih i novih mušterija, bili su više nego fantastični, što je pokazao i sam odaziv u poslovnici.
Nova kolekcija čiji je sinonim otkrivanje i prihvaćanje svih aspekata od kojih je žena napravljena, a to je moć ženstvenosti, podstaknuta hrabrošću i unutrašnjom prirodom.

Kako su kolekcije za jesen/zimu, pretežno konciznih nijansi, crne i bijele, ove godine to pretvaramo u vibrantne boje koje ćete rado nositi. Pravilo da crno i plavo ne idu, odavno smo prevazišli i te dvije boje spajamo u jedinstven sklad.
Počevši od kombinacija boja koje odstupaju od klasičnih, do dezena koji zadržavaju autentičnost.Tkanine su prilagođene da prianjaju uz tijelo, dok se stapaju s tvojim pokretima.
Opažanjem potreba savremene žene, nova kolekcija nudi sve ono kako bi naglasile svoju moć, entuzijazam i stav, bilo gdje da se nalazite. Od komada donjeg rublja, do mekanog spavaćeg programa.  
Kolekcija teži ka tome da olakša svakodnevnicu svake majke, sestre, supruge, domaćice, poslovne žene i ono što one zaista i jesu, snažne i jedinstvene.

 

***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci