Šarmantna gastro priča sa Iddom Van Munster u pariškoj pekarnici u Sarajevu

GOURMET
9.9.2019.

Zahvaljujući posebnoj ponudi slastica, ali i slanih jela te pomno biranom uređenju koje iz sezone u sezonu dobiva mali makeover, pekarnica Mrvica je već nekoliko godina jedna od omiljenih gastro adresa u Sarajevu za sve istinske foodije. Mrvica je dobila epitet male pariške pekarnice u kojoj ćete pronaći neodoljive deserte pripremljene uz puno ljubavi i najslađe macaronse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ukusna jela svakodnevne obveze postaju znatno lakše, brže i jednostavnije, zbog čega Mrvica pazi i da njihov meni redovito dobiva preinake koje će dodatno razveseliti i razmaziti svačije nepce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su ukusni noviteti u pekarnici & cafeu Mrvica, kao i malo preuređenje prostora bili sjajan povod da organiziraju snimanje koje će pokazati zašto se u Mrvici često traži stolica više.

Glavni akteri priče su upravo Aida Đapo Muharemović, poznatija pod svojim umjetničkim imenom Idda Van Muster te Hana Pobrić čije svakodnevne avanture pratimo na profilu @noorofmyeyes. Aida i Hana su se pokazale kao savršen par, budući da se Aida svojim profinjenim stilom i vintage komadima savršeno uklopila u ambijent pekarnice, dok je Hana fotografskim objektivom odlično dočarala njenu gastro avanturu.

Pomno odabrane kombinacije koje nas vode u pedesete godine prošlog stoljeća, vintage makeup sastavljen od crvenog ruža i savršene linije tuša, fotogenične i ukusne slastice te kompozicije boja koje mame osmijeh na lice, bili su idealni sastojci za ovu zanimljivu gastro priču.


Do suradnje s djevojkama je došlo tako što direktorica Dina Ramić-Husomanović svake godine bar dva ili tri puta organizuje profesionalne photo shootinge (radili smo i s MODAMO :)) te kroz objektiv profesionalca pokušavamo predstaviti Mrvicu i njene proizvode. Smatramo da se takvim fotografijama kupcu treba približiti i ambijent, a i sami proizvodi, što se u dosadašnjoj praksi pokazalo kao ispravno. Dina već dugi niz godina prati aktivnosti obje djevojke na društvenim mrežama, njihov rad i kreativnost, te je smatrala da će upravo one iznijeti priču kakvu smo zamislili; predstaviti francusku pekaru i njene proizvode u vintage stilu. Iddina ljepota, a Hanin talent je upravo ono što je ove fotografije učinilo posebnim.“ – poručili su iz pekarnice Mrvica.


Pokušali smo predstaviti Mrvicu s proizvodima koji nas i obilježavaju - doručak i brunch - nešto po čemu smo već 5 godina poznati i zbog čaga smo omiljeni. Često čujemo da smo s ponudom za doručak uveli novi "trend" u gradu jer nudimo raznovrsne delicije i peciva iz vlastite proizvodnje.

Twixy kolač

Slikali smo Cafe gourmand - gurmansku kafu; nju služimo samo mi u cijeloj regiji - kafa s 5 mini slastica uključujući i čuveni macaron. Nismo mogli odoljeti da u fokus ne stavimo i naše nove kolače - Operu, Dolce amore, Oreo cheesecake kao i naš popularni Mrvica sladoled od jagode od 100% voća i bez šećera.

Gurmanska kafa

Predstavili smo i croissant, baguette, salate kao i neizostavne macaronse - naš bestseller.“ – nadodali su.


Djelić fotografija s ovog slatkog druženja donosimo u nastavku.

 

GOURMET , 9.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Hana Pobrić

Podijeli:

Posljednje objavljeno