Nova kolekcija brenda Pčelica Maja će oduševiti ne samo vaše najmlađe, nego i vas. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nova kolekcija brenda Pčelica Maja će oduševiti ne samo vaše najmlađe, nego i vas.

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
14.4.2022.

Već pri prvom pogledu na dizajn ovog brenda, shvatit ćete da je riječ o pravim, malim, magičnim kreacijama, u kojima će vaši najmlađi sigurno zablistati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Najveću pažnju odnose haljine za djevojčice ukrašene 3D aplikacijama cvijeća, bisera i čipke, kao i setovi istih haljina za mamu i kćerku. Prije nekoliko dana 'Pčelica Maja' je na svom Instagram profilu objavila i fotografije nove, proljetne kolekcije. U ovoj kolekciji pored magičnih haljina za mame i kćerke, brend je kreirao i odijela za dječake.

 Haljine su kreirane u bijeloj, lila i pastelno rozoj i plavoj nijansi, s mnoštvom 3D cvjetića, kao i biserčića. Sve haljine imaju i sada već zaštitni znak u obliku velike mašne na leđima. Set haljina 'Elsa' kreiran za mamu i kćerku, uključuje 2 profinjene haljine u bijeloj boji sa suptilno našivenim biserima. Isti taj set je dostupan i u pastelno rozoj boji. Za male džentlmene kolekcija odijela uključuje 2 komada, hlače i prsluk. Kreirani su u dvije klasične nijanse plave, kao i u smeđoj boji s kariranim uzorkom za dječake koje vole spoj klasičnog i trendy. U nastavku pogledajte neke od zanimljivih kreacija. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @pcelicamaja_design 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno