Patuljci su postali omiljeni dio blagdanskog dekora. Pronašli smo najljepše! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Patuljci su postali omiljeni dio blagdanskog dekora. Pronašli smo najljepše!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI
19.12.2021.

Blagdansko raspoloženje polako se prišunjalo u našu svakodnevnicu i fokus usmjerilo na simpatične dekoracije koje nas čine sretnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kutije sa ukrasima već se otvaraju i iznova kreiraju val pozitivnih emocija kad ugledamo sve zvjezdice, kuglice i lampice koje divno obogate svaku prostoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone posebnu pažnju posvećujemo interijeru kojeg ćemo ukrasiti detaljima koji će učiniti da se u ovim posebnim danima osjećamo radosnije. Uz obavezne lampice, simpatične ukrase, kugle, ukrasne lampe, blagdansko drvce kreirat ćemo pravu blagdansku bajku.

Osim ovih dekor ideja i mirisa domaćih kolačića, za pravi doživljaj blagdana, figurice novogodišnjeg gnoma ili patuljka bit će pravi dodatak ambijentu. Sa njima možete dekorirati stol, police u dnevnoj sobi, ali i na prozoru. Također, ove godine svojim blagdanskim drvcima možete dodati dozu jedinstvenosti uz nekoliko patuljaka.

U nastavku donosimo ponudu prodavnice koja je u svoju ovogodišnju, blagdansku kolekciju uvrstila ove preslatke patuljke. Uz malo maštovitosti, svaki će dom postati očaravajuća oaza blagdanskog ugođaja.

GDJE MOŽETE PRONAĆI BLAGDANSKE PATULJKE?

JYSK 25 KM

JYSK  10 KM

JYSK 17,50 KM

JYSK 7,50 KM

JYSK 20 KM

JYSK 30 KM

JYSK 3 KM

JYSK 10 KM

JYSK 7,50 KM

JYSK 2 KM

JYSK 25 KM

JYSK 10 KM

JYSK 8,50 KM

***

Naslovna fotografija: @nordikatja
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno