3 parfema koja će obilježiti ljeto i svojim mirisom pokrenuti vašu energiju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 parfema koja će obilježiti ljeto i svojim mirisom pokrenuti vašu energiju

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
30.7.2023.

Miris zaista jest osjetilo uz koje možemo izmaštati neko mjesto za bijeg od stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga parfem budi razne emocije, a na neki način služi i kao ekstenzija našeg karaktera.

Za ovo ljeto, mi smo pronašli tri parfema koja u svojim top notama nose miris mandarine. Želimo da nas taj energični narančasti citrus prati u ovoj ljetnoj svakodnevici i pokrene našu energiju.

 

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Cologne
 

Ne možemo zamisliti kombinaciju koja više miriše na ljeto. Uz top notu mandarine i srednju notu limeta bosiljka, ovo je parfem koji nas u mislima vodi na mediteran. Ovaj moderni klasik kreirao je sam Jo Malone još 1999. a njegova vibrantna svježina ovu sezonu vratila ga je na top liste ljetnih parfema. 

 Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 

Još jedan osvježavajući parfem, iz Marc Jacobs Daisy kolekcije, kombinira voćne i citrusne note. U top notama također mandarina, uz dodatak manga i ananasa, a u srednjim, note ruže i cvijeta naranče. Energičan i dugotrajan, ovo je parfem za sve djevojke kojima ljeto znači pokret i neprestanu zabavu.

Ako niste sigurne da baš ovaj Daisy odražava vaš karakter, na njihovoj web stranici možete uraditi kratki i zabavni test, i tako otkriti koja ste Daisy djevojka.

 Gucci Flora Gorgeous Gardenia
 

Gucci Flora je treći parfem koji u top notama krije talijansku madarinu, uz cvijet kruške i crveno voće, a u srednjoj noti je gardenija po kojem je i dobio ime. Ovaj energičan i zavodljiv parfem kreirali su Honorine Blanc i Alberto Morillas, a jednako puno zabave i energije nam donosi i njegova šarena cvjetna bočica. Nju želimo i kao ukras u svome beauty kutku. 

 

***
Naslovna fotografija: Unsplash.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno