Par trikova kako urediti noćni ormarić u spavaćoj sobi

INTERIJERI
9.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spavaća soba intiman je prostor u kojem želimo zadržati opuštenost i prozračnost. Kroz igru s materijalima i posebno biranim detaljima dajemo joj dodatnu dozu stila, pazeći da je svaki detalj usklađen.
Uz nenametljive nijanse u prostoru i udoban krevet, u svakoj spavaćoj sobi kao baza uređenja nameću se i noćni ormarići koji su praktičan, a opet itekako važan dekorativan element. 

Dizajn ormarića birajte u skladu sa stilom uređenja koji vlada u vašoj sobi, a umjesto klasičnog ormarića, možete birati i okrugli stol, pomoćnu stolicu ili čak i policu. 

Svjež izgled ormariću možete dati promjenom ručki za otvaranje ladica ili dodavanjem zanimljivih naljepnica na njega. 

Zanimljive ručke pristupačan su trik uz koji ćete napraviti makeover vašeg ormarića

Neka se na vašem ormariću uvijek nađe i lampa. Stolna lampa ili zidna, vi birajte. Upravo će vam ona pomoći da navečer neometano čitate knjigu ili magazin. Uz to, kreira romantičnu atmosferu u prostoru.

Uz lampu, neka se na vašem ormariću nađe i vama inspirativan sadržaj - obiteljski album, fotografija, magazin ili knjiga, kako bi vam jedan pogled na njih, ujutro ili navečer, izmamio osmijeh na lice i potaknuo val pozitivne energije.

Cvijeće je također itekako popularan decor noćnog ormarića, kao i sat, koji će vas potaknuti da vaš mobitel prije sna odmaknete od sebe i započnete s malim detoksom od društvenih mreža, a jutro započnete uz alarm budilice, a ne zvono koje stiže s vašeg mobilnog uređaja. 

Naposljetku, par beauty sitnica (krema za ruke, maska za spavanje ili balzam za usne) također trebaju uvijek biti pri ruci. Spremite ih u ladicu ili na dekorativni tanjur.

Par dodatnih ideja u odabiru i stiliziranju noćnog ormarića izdvajamo u nastavku. 

INTERIJERI , 9.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno