Ovo su omiljeni parfemi Meghan Markle i Kate Middleton

BEAUTY SAVJETI
24.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki korak članica britanske kraljevske obitelji uvijek je pod povećalom javnosti, no, Kate i Meghan iznova simpatije kradu svojom jednostavnošću u svemu što rade, krenuvši od eventova koje posjećuju do njihovih dizajnerskih i high street odabira koji često tek par sati nakon njihovog pojavljivanja jednostavno nestanu s polica dućana. 
Meghan nas iznova podsjeća da uz bazčne komade koji se kriju i u našem ormaru možemo kreirati šarmantna izdanja, dok je Kate odlična ambasadorica ženstvenih komada koji su ujedno strukirani, elegantni i strogi. No, odlična su inspiracija i zbog njihovih beauty odabira koji su također odraz njihove jednostavnosti, prirodnosti i opuštenosti. Nakon što smo saznali koji su njihovi omiljeni makeup proizvodi za ženstveni i prirodan izgled, ali i kako kreirati elegantnu pundžu kakvu često nosi i Meghan, istražili smo koji su to parfemi koje biraju članice kraljevske obitelji.
Parfemi su ti koji oslikavaju našu osobnost, raspoloženje i karakter, a potraga za onim savršenim nikada nije jednostavna. One su svoje favorite pronašle u ovim bočicama. 

 

Meghan Markle


Omiljeni parfemi: Wild Bluebell by Jo Malone London, Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum, Wood Sage & Sea Salt Cologne by Jo Malone


Kate Middleton


Omiljeni parfem: Illuminum's White Gardenia Petals

BEAUTY SAVJETI , 24.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno