Ovaj apartman na Jahorini čije uređenje potpisuje SOVA arhitekura je dokaz da crna boja u interijeru izgleda odlično! -...

Ovaj apartman na Jahorini čije uređenje potpisuje SOVA arhitekura je dokaz da crna boja u interijeru izgleda odlično!

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
29.11.2020.

Da monokromatski interijeri mogu biti pun pogodak, kao i da crna boja u interijeru može izgledati itekako privlačno i profinjeno, pokazala nam je arhitektica Maja Nurkić i arhitektonski studio Sova arhitektura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Maja je na društvenim mrežama podijelila fotografije 3D idejnog rješenja za jedan apartman u Jahorini i u potpunosti naše simpatije osvojila igrom različitim tonovima crne i tekstura u prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ponekad imamo strah da će crni tonovi vizualno smanjiti ili zatvoriti prostor, Maja je kroz minimalističko, no, elektično uređenje doma pokazala da tamni namještaj može ostaviti otmjen i luksuzan dojam. Dodatna toplina prostoru je dana kroz odabir drvenih podova, bijelih zidova i detalja poput zlatne lampe, visilica u boji, tepiha ili stolića za kavu. U interijeru smo prepoznali i namještaj domaćih dizajnera, točnije, Zanat stolić, a kroz fotografije u nastavku pogledajte ovaj chic, moderan i profinjen interijer!

***
Tekst: BONJOUR.ba
Foto: SOVA arhitektura

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno