Linda je kuharica koja ručno izrađuje pastu koja izgleda poput umjetničkog djela

GASTRO
5.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linda Miller Nicholson kuharica je koja živi i radi u Seattleu, a svoju kreativnost i ljubav prema pasti pretočila je u handmade tjesteninu koja dolazi u duginim nijansama i donosi šarolike gastro avanture.

Ravioli koji izgleda poput hamburgera, lazanje u ružičastim, plavim i ljubičastim tonovima, zebraste špagete ili ravioli obogaćeni ilustracijama emotikona – Linda kroz svoje kulinarske vještine iznova potvrđuje da kuhanje može biti itekako zabavne, a da bazične namirnice, uz malo inovativnosti, mogu dobiti sasvim nov i svjež izgled.

">

Tjesteninu izrađuje od kvalitetnog brašna i boji prirodnim bojilima, a cijeli postupak nastanka ove raskošne tjestenine pojasnila je u svojoj knjizi Pasta, Pretty Please: A Vibrant Approach to Handmade Noodles, koja će imati posebno mjesto u kuhinji svakog strastvenog ljubitelja paste (jer svijet je ljepši uz tjesteninu). Njena jela toliko su šarmantna da mame osmijeh na lice i odraslima i djeci, a isprobavanje istih, dobiva sasvim novu dimenziju uz ove boje i ukrase na pasti. I ono najslađe, motiviraju da se i sami okušamo u ovoj avanturi i u našoj kuhinji.  

GASTRO , 5.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Linda Miller Nicholson

Podijeli:

Posljednje objavljeno