5 #FeelGood knjiga koje ćete htjeti pročitati već danas

BONJOUR.CLUB
28.4.2020.

Potraga za inspirativnim štivom i knjigama koje će u nama probuditi produktivnost, samopouzdanje i pozitivnu energiju bio je naš današnji zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronašli smo naslove vrijedne mjesta na vašoj polici s knjigama od autora čije će vas rečenice potaknuti na akciju i podsjetiti na ono što je najvažnije u organizaciji i određivanju ciljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrudili smo se izdvojiti one knjige sa čijim ćete se savjetima, avanturama i preporukama i sami moći poistovjetiti.
Pripazili smo i na to da među ovim naslovima možete pronaći savjete koji će vam pomoći da privatno, ali i profesionalno briljirate ove godine.

Dakako, nismo izostavili ni glavno mjerilo, a to je da ove knjige bude #FeelGood emocije u nama te da nam svakim novim poglavljem uspješno izmame osmijeh na lice.
Koje motivirajuće knjige trebaju biti predmet vašeg sljedećeg lijenog poslijepodneva, otkrijte kroz 5 prijedloga koje donosimo u nastavku.

Is Everyone Hanging Out Without Me? (And Other Concerns)

Mindy Kaling, autorica serije 'The Mindy Project' i 'Never Have I Ever' te autorica ove humoristične knjige poziva čitatelje na putovanje kroz njezin život i njena promatranja romantike, prijateljstva i Hollywooda.

Girl, Stop Apologizing: A Shame-Free Plan for Embracing and Achieving Your Goals

U ovoj knjizi, Rachel Hollis, autorica bestsellera New York Timesa i osnivačica multimilijunske kompanije, pokušava inspirirati žene u ulozi zaposlene dame, supruge, majke, kćeri... da nastave pratiti svoje snove. Rachel to uspješno radi uz pomoć identificiranja svih loših navika kojih se trebamo riješiti, vještina koje trebamo steći kao i nekoliko trikova koje trebamo znati na putu ka rastu, uspjehu i izgradnji povjerenja u sebe.

Indistractable: How to Control Your Attention and Choose Your Life

Autor Nir Eyal u ovoj knjizi otkriva skrivenu psihologiju koja nas vodi do distrakcije i provođenja vremena na mobilnim telefonima. laptopu, za TV-om... 
On opisuje zašto rješenje problema ne leži u odvajanju od tih uređaja, odnosno želi reći da je apstinencija nepraktična i često nas tjera da želimo više. U svojoj knjizi otkriva model u četiri koraka koji vam uz pomoć tehnologije (mobitela, TV-a, laptopa) može pomoći da konačno učinite ono što kažete da ćete učiniti.

The Happiness Project

Ova knjiga opisuje višegodišnji pokušaj jedne osobe da otkrije što vodi čovjeka ka istinskoj sreći. Oslanjajući se istovremeno na znanost, klasičnu filozofiju i primjenjivost u stvarnom svijetu, autorica Gretchen Rubin je napisala privlačnu kroniku transformacije koja traje jednu godinu, koja će vas inspirirati, s kojom ćete se moći poistovjetiti i koja će vas učiniti krajnje sretnima.

Everything Is Figureoutable

Ova knjiga će promijeniti živote.“ – kažu za ovu knjigu autorice Marie Forleo, voditeljice nagrađivanog MarieTV-a i The Marie Forleo Podcasta. Everything Is Figureoutable je svojevrsni, nezamjenjivi pozitivni priručnik koji je Marie kreirala za sve oni koji žele probuditi kreativnu snagu u svom vlastitom životu.

BONJOUR.CLUB , 28.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno