Oscar de la Renta: Zavirite u bridal kolekciju u kojoj romantični motivi imaju glavnu ulogu - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Oscar de la Renta: Zavirite u bridal kolekciju u kojoj romantični motivi imaju glavnu ulogu

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
10.11.2022.

Svijet mode polako priprema kolekcije za nadolazeću 2023. godinu, a nama je ovih dana ukrala pažnju jedna posebna kolekcija slavnog brenda Oscar de la Renta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon smrti slavnog dizajnera Oscara koji je u modnom svijetu ostavio upečatljiv trag, brend koji nosi njegovo slavno ime i ovog puta oduševio je prekrasnim kreacijama. Nadahnuće za kreiranje bajkovitih vjenčanica bila je jesenska konfekcijska kolekcija spomenutog brenda koja je predstavljena kao oda Italiji i talijanskim arhitektonskim remek djelima. Ručno rađeni detalji, upečatljive cvjetne aplikacije, trodimenzionalni leptiri, kao i romantični motivi poput mašnica unijeli su posebnu čar u ovu kolekciju.

 Vjenčanice su kreirane na način da ističu siluetu, a obogaćene su upečatljivim detaljima poput pufnastih rukava od tila, predimenzionalnih mašni, šljokica i trodimenzionalnih aplikacija. U nastavku donosimo neke od najzanimljivijih kreacija iz Oscar de la Renta bridal kolekcije za proljeće 2023.

 

* * *
Naslovna fotografija: @oscardelarenta 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno