Ogledalo u dnevnom boravku kao mini trend koji vizualno povećava prostor - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ogledalo u dnevnom boravku kao mini trend koji vizualno povećava prostor

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
2.8.2018.

Ogledala izgledaju odlično u modernim interijerima. Dat će sofisticiran izgled prostoru, vizualno interijer učiniti većim, tamne prostorije učiniti svjetlijim, ali i biti vaš saveznik prilikom jutarnjeg spremanja za posao. Njegova misija ovisit će upravo o poziciji na koju ga postavite u prostoru. U dnevnom boravku koji je okrenut prema južnoj strani, ako u poslijepodnevnim satima želite imati lijepo svijetlo, ogledalo postavite na zid koji se nalazi na suprotnoj strani od prozora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pazite i da ogledalo reflektira dio interijera koji pozornost krade statement lusterom, galerijom fotografija na zidu ili prozorom koji vodi na terasu. U visokim prostorijama birajte horizontalna ogledala, a uvijek možete birati i par manjih ogledala za dnevni boravak. Ogledalo možete okačiti na zid ili ga nasloniti, ovisno o ostalom rasporedu namještaja u prostoru. Kada je u pitanju oblik i dizajn ogledala, možete birati ona s dekorativnim elementima i upotpuniti ga fotografijama koje ćete posložiti oko njega ili birajte okrugla ogledala koja su itekako popularna ove sezone. Opcija je uistinu bezbroj, a vrlo lako ga možete prilagoditi svakom stilu uređenja.

Fotografije s Pinteresta s ogledalom u glavnoj ulozi riješit će vas svih stilskih nedoumica kada je u pitanju njegovo stiliziranje u interijeru.

PreviousNext

 

 

 

Foto: Pinterest

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno