Ogledalo je upečatljiv i praktičan ukras u dnevnom boravku

INTERIJERI
18.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnost ogledala prepoznali su brojni interior stručnjaci koji su uz njegovu funkcionalnu namjenu uvidjeli da ima i moć da vizualno učini svaki manji prostor većim, a tamne prostorije svjetlijima. To je i jedan od glavnih razloga zašto je sve češći gost naših dnevnih boravaka. U prostorijama s visokim plafonom, lijepo se uklapaju vertikalna ogledala, dok u dužim prostorijama snažan utisak imaju horizontalno postavljena ogledala.

Ogledalo možete okačiti na zid ili ga nasloniti, ovisno o ostalom rasporedu namještaja u prostoru. Preporučljivo je da i ogledalo visi na zidu na mjestu kraj kojeg u blizini nema namještaja koji se redovito otvara ili pomjera, kako ne bi došlo do oštećenja istih. Kada je u pitanju oblik i dizajn ogledala, možete birati ona s dekorativnim elementima i upotpuniti ga fotografijama koje ćete posložiti oko njega ili birajte okrugla ogledala koja su itekako popularna ove sezone.

Pazite i da ogledalo reflektira dio interijera koji pozornost krade statement lusterom, galerijom fotografija na zidu ili prozorom koji vodi na terasu. Neovisno o tome kako ga postavite, svojim dizajnom razbit će monotoniju prostora i dati mu posebnu notu. Nekoliko dodatnih smjernica u uređenju dnevnog boravka u kojem ogledalo zauzima (naj)važnu ulogu izdvojili smo u nastavku. Sigurni smo da će ovi primjeri dati jasan pokazatelj kako ga možete uklopiti i u vaš stil uređenja.

Foto: pinterest.com
 

INTERIJERI , 18.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno