Ako volite pariški chic, ove kombinacije Arie di Bari ćete željeti kopirati

STILSKI SAVJETI
28.7.2019.

Aria je rođena u Francuskoj, točnije Provansi, a ima talijanske i španjolske korijene. Studirala je modu i povijest umjetnosti, nakon čega se preselila u London, gdje je radila za kompaniju koja je proizvodila torbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To joj je i pomoglo da se pobliže upozna s dizajnom, svim procesima potrebnim za gradnju brenda i trgovinom. Svoj blog je pokrenula prije nešto više od dvije godine, zajedno s istoimenom e-trgovinom u kojoj možete pronaći haljine, suknje i bluze koje i sama većinom nosi. Njen stil mješavina je pariške ležernosti i elegancije te talijanske ljubavi prema sjajno krojenim jaknama, odijelima i uzorcima. 

Romantične haljine s retro prizvukom, cekeri i omiljene špagerice njena su univerzalna ljetna kombinacija, kao i omiljeni traper te lepršave bluze s uzorkom. U njenom ormaru pronaći ćete i preslatke topove s mašnama, najudobnije papuče, kao i zanimljive mini suknje na kopčanje. 

Aria odlično kroz svoja izdanja dočarava ljetnu opuštenost i profinjenost, a ova izdanja bismo rado kopirali za narednu šetnju gradom. 

STILSKI SAVJETI , 28.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

ariadibari.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno