Brend koji nosi i Mbappé otvorio je vrata svog dućana u srcu Sarajeva - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Brend koji nosi i Mbappé otvorio je vrata svog dućana u srcu Sarajeva

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
15.3.2024.

Jučer je u Sarajevu otvoren Oakley Shop!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Američki brend naočala, odjeće, obuće i sportske opreme Oakley otvorio je trgovinu u Sarajevu na adresi Trg djece Sarajeva 1, ARIA mall. Uz već postojeće dućane u Milanu i Münchenu, ovo je prvi njihov monobrend store u ovom dijelu Evrope.

Bili smo prisutni te vam donosimo detalje s eventa.

Oakley je jedan od vodećih svjetskih brendova za dizajn proizvoda i sportskih performansi, kult je svakog sportaša, a dizajneri Oakleya, opsjednuti inovacijama i novim iskustvima koja prelaze granice, priredili su kolekciju Proljeće 2024. koja je upravo na policama dućana.

Jučer je na otvorenju prisutni management brenda pozdravio otvaranje ove moderne trgovine u srcu olimpijskog grada Sarajeva te su obožavateljima poželjeli dobrodošlicu u novi prostor.

Oakley je svjetsku popularnost stekao s revolucionarnim sportskim naočalama i u konačnici je sinonim za zlatnu eru košarke 90ih. Nose ih Michael Jordan i Dennis Rodman. Takva je privilegija službeno pripala i francuskom nogometašu Kylianu Mbappéu – koji je postao ambasador brenda Oakley 2022. On nosi sunčane naočale futurističkog izgleda, a u trgovini je i veliki izbor najprodavanijih naočala brenda, uključujući stilove poput kao Kato, Sutro i Holbrook.


 

Linija odjeće Oakley besprijekorno kombinira modu i udobnost prikladnu za svaku priliku. Oakley odjeća idealna je za dnevne ili noćne izlaske, uredsku odjeću ili treninge u teretani. Oakley zadovoljava sve urbane i sportske potrebe, osiguravajući vas u svim situacijama.
Svakako dođite i upoznajte ovaj brend te se uvjerite u dizajn i kvalitetu proizvoda.

Ovog vikenda očekuju vas i pokloni, a do tada ih možete posjetiti i u virtualnom svijetu na njihovoj stranici.

* * *
Foto: Oakley PR

Povezani članci

Najpopularniji članci