NYFW: Koja se priča krije iza fotografije o kojoj se najviše pričalo u modnim krugovima?

MODNE VIJESTI
13.9.2018.
 Legenda kaže da je, prije nekoliko godina, Anna Wintour napustila reviju Marca Jacobsa budući da je ista kasnila sa početkom više od sat vremena. Obzirom da je Anna jedna od najutjecajnih osoba u modnoj industriji i direktorica koja je poznata po svojoj zahtjevnoj i strogoj osobnosti, jasno je zašto je itekako važno biti u dobrim odnosima sa urednicom američkog Vogue magazina.

Otada, njegov modni show je uvijek započinjao na vrijeme. Jučer su svi modni entuzijasti na adresi Park Avenue Armory s nestrpljenjem iščekivali vidjeti proljetnu kolekciju dizajnera koji s lakoćom stvara trendove. Reviju Marc Jacobsa u modnim krugovima često nazivaju velikim finalom njujorškog tjedna mode. No, iako je ista trebala započeti u 18:00h, taj scenarij se nije odigrao.

Gosti su strpljivo čekali više od sat vremena i međusobno pokušali otkriti što se to događa u backstageu. Uskoro je Anna Wintour napustila svoje mjesto i pokrenula brojna komešanja u prvom redu showa. No, modna urednica je prošla iza redova stolica namijenjenih za goste revije, kratko razgovarala na mobitel i par trenutaka kasnije se ponovno vratila na svoje mjesto.

GettyImages-1032390158.w600.h750

Nakon toga show je započeo, a možemo samo nagađati kome je bio upućen ovaj kratki, no, itekako važan poziv. Reviju je otvorio model, Thais Borges, odjevena u ženstvenu romantičnu slip haljinu ukrašenu čipkom i izmamila osmijeh na lice brojne publike. Izgleda da je, posebice u modnoj industriji, točna ona da neke stvari  ipak vrijedi čekati.

 

 

Foto: thecut.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: