Novosti iz Avona - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Novosti iz Avona

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
5.10.2010.

Jesen u znaku čipkastih proizvoda i Hervea Legera U već pomalo kišovite i tmurne dane, Avon je odlučio unijeti dašak elegancije i romantike, te neke od svojih najpopularnijih proizvoda ukrasiti čipkom.Tako se u novom ruhu pronašao Avonov Ultra  Color  Rich ruž za usne, koji je poboljšan vitaminom E i jojobom, omogućava predivne boje na nježnim i hidratiziranim usnama, a cijena mu se kreće oko 9KM. Zaostala nije ni Super Shock maskara koja osim do 12 puta većeg volumena, daje i veće i šire trepavice. U novom izdanju našla se i Avon Super True Colour Quad sjena za oči, kao i Super Olovka za oči u gelu i Avon iluminirajuće perle za lice.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


 

Image

 

 

 

 

 

 

Najviše pozornosti pridali smo pak Herve Leger parfemu, koji je već pronašao svoje fanove.
Sinonim za glamur i senzualnost širom svijeta, Herve Leger by Max Azria predstavlja utjelovljenje dinamične žene, svojom ekskluzivnom modnom linijom i kolekcijama. Herve Leger mirisi kreiraju privlačan, sofisticiran stil za žene koje ostavljaju nezaboravan utisak.

 

 

 

 

 

 

 

Image

Svježina, egzotično cvijeće i slatko drveće obavijaju vas zavodljivošću, a uz narudžbu parfema, dobivate i elegantnu torbu s potpisom Herve Legera.


Cijena ovog mirisnog užitka kreće se oko 65KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno