Počele su prijave za još besplatan seminar i workshop za naprednu fotografiju, Fotosofia. Donosimo sve detalje!

EVENT
3.5.2021.

Fotosofia, besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine polaznicima pružiti priliku za usavršavanje fotografskih znanja i vještina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seminar će se održati od 7. do 13.6. 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb, a petnaestero odabranih imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret poznatih osoba, modnu, reklamnu i art fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veselim se što i ove godine nastavljamo donositi svjetlo optimizma u ovim izazovnim vremenima. Uz nas su i dalje naši pokrovitelji i partneri koji su prepoznali da ovaj projekt ne širi samo foto edukaciju, već djeluje blagotvorno na društvo u cjelini'- rekao je Hoyka čiji je seminar tijekom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika.

Mnogi od njih su, kaže Hoyka, nakon Fotosofije promijenili zanimanje te danas žive isključivo od profesionalnog fotografiranja.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 13. 05. 2021, a kako se prijaviti, pročitajte na www.fotosofia.info.

***
Tekst: Promotivni članak
Foto: Promo

EVENT , 3.5.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike