Novi parfemski brand Pepe Jeans dolazi u jednostavno neodoljivom pakiranju za nju i njega!

BEAUTY SAVJETI
24.10.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom ovog mjeseca Tailored Perfumes je lansirao prvu liniju Pepe Jeans parfema, muške i ženske linije. Kroz ovo lansiranje, Pepe Jeans prikazuje pozitivni stav i želju za životom kroz mirise koji su potpuno drugačiji, kako vizualno, tako i kroz mirisne note. Inspiriran karakterom fashion branda, Pepe Jeans uvodi inovativne bočice, koristeći martini čašu za nju i shaker za njega. Sa kristalnim bočicama i metalnim čepovima, ovi mirisi su savršen spoj elegancije i autentičnosti.
Pepe Jeans miris za nju inspiriran je modernim koktelom. To je eliksir senzualnosti za odvažne žene koje vole uživati u lijepim trenucima života, dok savršen mix nota odaju 'wow efekat', naglašavajući ženstvenost i originalni karakter ovog mirisa.

Fuzija ćilibara i vanilije pojačana je ukusnom notom bademovog mlijeka, slatkom dodirnom marmeladom i muškatnom bazom za mekanu, intimnu i zaraznu završnicu. Bitno je istaknuti kako miris za nju sadrži jedinstvenu i održivu vaniliju Madagaskara. Ovaj sastojak se uzgaja pri poštivanju prirode, očuvanju bioraznolikosti, korištenjem tehnika očuvanja tla i minimiziranjem utjecaja na okoliš putem pošumljavanja.

MODAMO pepe jeans za nju

„Protresi, protresi, protresi“ sve sastojke i kao rezultat ćete dobiti odvažni, sasvim drugačiji miris za njega! Pepe Jeans muški miris je jedinstvena mješavina koja odražava esenciju brenda, hrabru verziju profinjene muške svježine koja se ogleda kroz bezvremensku esenciju lavande u kombinaciji sa zaraznom esencijom ananasa te elegancijom orijentalnog ugođaja tople vanilije i pržene kave.

MODAMO pepe jeans za njega

Pepe Jeans miris je svoju globalnu premijeru imao 18.10.2018., a zahvaljujući vašoj ljubavi prema parfemima i MODAMO.info i vi možete postati jedna od prvih dama koje će isprobati parfem. Dovoljno je da kliknete na LINK i zajedno s prijateljicom se pridružite našoj nagradnoj igri.

BEAUTY SAVJETI , 24.10.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno