Novi Macho sladoled s hrskavo – mekom kombinacijom će iznenaditi vaše nepce - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Novi Macho sladoled s hrskavo – mekom kombinacijom će iznenaditi vaše nepce

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
2.6.2023.

Macho, miljenik mlađih generacija, stigao je s novim okusima koji dodatno ističu ono što ovaj sladoled čini tako posebnim - fantastičnu hrskavo-meku kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Novi Macho na štapiću spaja okuse tamne čokolade i naranče, dok se u Macho sendviču isprepliću slana karamela i kikiriki. 

U skladu s dugogodišnjom tradicijom inovacije i prepoznavanja želja mladih generacija, Ledo Čitluk s ponosom predstavlja i najnovije dodatke svom Macho asortimanu sladoleda na štapiću i sendviča. Inovacija u Macho asortimanu nova je prilika za hrabro uživanje i avanturu vrhunskih okusa. Kontinuirano se trudimo unaprijediti iskustvo uživanja u sladoledu te potrošačima predstaviti nove kombinacije okusa i ispuniti njihova očekivanja“, poručio je Krunoslav Stančić, Marketing Manager Adriatics.Tamna čokolada i naranča ili slana karamela i kikiriki? Zašto ne oboje?! 

Ljubitelji bogatih i punih okusa ove sladoledne sezone sada mogu uživati i u spektakularnom spoju tamne čokolade i naranče Macho sladoleda na štapiću. Poznata raskošna tamna čokolada Macha u novoj varijanti idealno se nadopunjuje svježinom naranče, dok čvrsti čokoladni preljev s komadićima narančine kore dodaje novu okusnu senzaciju. 

 


Vanjski preljev Macho sendvič sladoleda čine karamela i čokolada, posip od slane karamela te bogati biskvit. Unutrašnjost sladoleda od kikirikija obogaćena je preljevom od slane karamele, a da bi se dodatno istaknuo okus, dodani su i komadići karameliziranog kikirikija. Ova neodoljiva kombinacija sladoleda u mekanom biskvitu donosi uzbudljivu kombinaciju okusa, tekstura te slanih i slatkih sastojaka, spojenih u jedinstven užitak. 

 Najpopularniji sladoled 'sa stavom' otkriva svoju nježnu stranu

Nove okuse prati kampanja “Tvrd izvana, mekan iznutra” koja naglašava najvažnije karakteristike Macho sladoleda – čvrstu čokoladu izvana te raskošno, mekano punjenje. Ova kampanja ima za cilj promicati prihvaćanje nježnije strane svakog pojedinca, potičući osnaživanje i slavljenje svih trenutaka nježnosti na koje smo ponosni. Sve detalje o ovim novitetima, kao i drugim proizvodima iz Ledo asortimana, možete pronaći ovdje.

 

* * * 
Foto: Ledo Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci