Prirodne, mirisne, eco friendly svijeće bh. brenda Kohel idealne su za cozy atmosferu doma. Donosimo više detalja

INTERIJERI
23.2.2021.

Za mnoge osobe mirisne svijeće predstavljaju esenciju doma, a dodamo li njihov opuštajući i nostalgični efekat koji nas u mislima odvede na neka divna prostranstva, ovi maleni dekorativni detalji uvijek su na vrhu naše #musthave liste za dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: ikohel.com

Nakon što je predstavila novu kolekciju jakni, bh. dizajnerica Irma Kohel postavila je sebi novi izazov. Naime, u susret proljeću i u saradnji sa domaćim brendom Gea koji se bavi izradom prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela, predstavila je vlastitu KOHEL Home kolekciju mirisnih svijeća koje će vam zasigurno pomoći na putu relaksacije, pratit vas kroz jutarnje buđenje ili večernje opuštanje. Uz to, lijep su, minimalistički i elegantan #touch u domu, stoga nismo mogli odoljeti, a da vam ne otkrijemo više detalja o samoj pripremi, sastojcima, kao i mirisnim notama.

Foto: ikohel.com

Da se uistinu radi o posebnim svijećama uvjerila nas je činjenica da pored estetike koju njeguje i koja je poprilično minimalistička, sastav i kvaliteta svijeća su bitni jer osim što su veganske i napravljene od sojinog voska sa 100% prirodnim, eteričnim uljima, pakiranje u kojem svijeće dolaze prati kvalitetu i eco friendly notu. Svaka svijeća dolazi sa etiketom od prirodnog pamuka i u recikliranoj teglici sa posebnom vrećicom koja zaista izgleda kao divan poklon, a koja kasnije može poslužiti za čuvanje, nakita, sitnica i uspomena.

U ponudi se već mogu pronaći dvije svijeće; jedna je karakterizirana sa mirisnim notama lavande, druga je obogaćena mirisnim notama bergamonta, a treća koja je u planu bit će upotpunjena sa mirisom sandalovine. Svijeće se već mogu poručiti na web stranici, a cijene ovise o veličini.

***

Naslovna fotografija: ikohel.com
Tekst: Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI , 23.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

ikohel.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno