Nova bridal Mihano Momosa kolekcija izgleda čarobno

STILSKI SAVJETI
14.2.2018.

Centralna tema svih Mihano Momosa kolekcija je oduvijek bila ljubav i svaki model koji je ikada kreiran je na svojevrstan način komunicirao ovu emociju. Tako su vjenčanice i bile kruna svake pojedinačne kolekcije, jer je sama njihova namjena takva, da nedvosmisleno upućuje na slavljenje ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim prirodno se pojavila potreba da Mihailo Anušić jednu cijelu kolekciju posveti isključivo vjenčanicama. Kolekcija Bridal 2018 je skup iskustava koje je dizajner imao s svojim klijentkinjama, te je svaka djevojka koja je do sada obukla Mihano Momosa haljinu na dan svog vjenčanja bila inspiracija za nastajanje ove kolekcije. Ta interakcija provučena kroz prizmu Mihano Momosa iznjedrila je 14 lookova koji čine Bridal 2018. Cilj Mihano Momosa je nepromijenjen, svi modeli su osmišljeni da osiguraju maksimalnu udobnost uz poštovanje vrhunske estetike, a korišteni materijali to i garantiraju: svila, čipka, perje i til.

mihanomomosa bridal1

mihanomomosa bridal2

Rukom dizajnera ispisane su poruke, koje su on i klijentice vezivali za pojam ljubavi, mogu se vidjeti na samim kreacijama. U Mihano Momosa svijetu na spomen ljubavi odjeknu: Endless, Timeless, Eternity, Hero of my hearth, I belong with you, Serendipity, Forever, Complete. I te poruke Mihano Momosa ovom kolekcijom i šalje…

mihanomomosa bridal3

mihanomomosa bridal4

mihanomomosa bridal5

mihanomomosa bridal6

mihanomomosa bridal7

mihanomomosa bridal8

mihanomomosa bridal9

mihanomomosa bridal12

mihanomomosa bridal14

mihanomomosa bridal15

mihanomomosa bridal16

mihanomomosa bridal17

mihanomomosa bridal13

 

 

 

STILSKI SAVJETI , 14.2.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno