Pronašli smo par praktičnih i modernih ideja za noćni ormarić iz snova

INTERIJERI
12.6.2020.

Noćni ormarići govore mnogo o vama. Jedan pogled na njega i može otkriti vaše večernje rutine, omiljeno piće, knjige koje čitate, omiljene zalogaje u kasnim noćnim satima i koje su vam fotografije posebno drage. Međutim, najočitija stvar koju vaš noćni ormarić otkriva jeste estetika koju preferirate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako jednostavno želite unijeti svježinu u svoj životni prostor ili prvi put uređujete spavaću sobu, donosimo nekoliko atraktivnih trendova i savjeta za noćni ormarić u 2020. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💐Samantha (@everlasting.charm) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Merrythought (@themerrythought) on

Vaš noćni ormarić trebalo bi da odgovara cjelokupnom stilu vaše spavaće sobe kako bi cijeli prostor bio vizualno skladan. U potpunosti je na vama da odaberete boju i model noćnog ormarića koji će najbolje pristajati vašoj spavaćoj sobi. Ako težite jednostavnosti, onda su pastelne nijanse i bijela boja vaš odabir, ali možete razmisliti i o jednostavnom drvenom stoliću koji daje posebnu vintage notu čitavoj prostoriji. Ukoliko se želite poigrati sa dekorom birajte noćni ormarić s ogledalom koji donosi efekt sjaja i odlično funkcionira u manjim sobama.

Foto: @thedecordiet 

Foto: @chic.interior.design

Foto: @anjagorjup

Noćni ormarić vrlo je praktičan komad namještaja koji se također može koristiti za stvaranje chic ambijenta u vašoj spavaćoj sobi. Vintage detalji, knjige, ogledalo, stari fotoaparat, svjetiljka, budilnik i sitne zdjele odličan su detalj koji može poboljšati izgled vašeg noćnog ormarića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boaz Monos (@boazinyo) on

 

Foto: @stefanasilber

Foto: @mama.paradiso16

Zelenilo i cvijeće jedan su od najvećih trendova u uređenju interijera ove godine. Buketi cvijeća, minimalistički aranžmani, proljetne grane, pampas trava... poželjne su dekoracije u svim prostorijama, pa tako i u zanimljivim saksijama ili teglama na vašem noćnom ormariću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vinca | home decor (@theviewfromtobaccoroad) on

Foto: @thefontaineflat 

Postoji mnogo kreativnih rješenja kako možete dizajnirati i ukrasiti svoj noćni ormarić, a za inspiraciju pogledajte i sljedeće jedinstvene ideja za uređenje.

Foto: @westelmdadeland

Foto: @everlasting.charm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by caroline burke | burkatron.com (@burkatron) on

Foto: @bjmpatel 

Foto: @myhousediaries

Foto: @essential_home

Foto: @sanabriaandco

INTERIJERI , 12.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@thedecordiet

Podijeli:

Posljednje objavljeno