Zavirili smo u preuređeni Nike dućan u Sarajevu koji ima najnovije lifestyle kolekcije, a krije i lounge dio.

MODNI DODACI
1.6.2020.

U Sarajevo City Centru u Sarajevu predstavljen je novi koncept Nike radnje, koji po opremljenosti i inovacijama stoji rame uz rame s Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ljubitelji poznatog sportskog brenda će na policama moći pronaći posljednje kolekcije odjeće i obuće iz kategorije treninga, trčanja, košarke, ali i najnovije Nike lifestyle kombinacije i idealnu ponudu za mališane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


„Pred nama je veliki zadatak - da potrošačima predstavimo potpuno novi doživljaj kupovine u radnji. Novim konceptom potrošačima ćemo prezentirati moderni dizajn, lakše prepoznavanje tehnologija i bolju ponudu. Proizvodi će jasnije i preciznije biti segmentirani po kategorijama:  ženski trening, running, košarka, sportswear i dječja kolekcija. 
Žene će u našem novom objektu imati poseban dio, gdje će biti u mogućnosti da od našeg osoblja dobiju savjete kako da odaberu najbolji sportski bra, odmore u našem lounge dijelu i dobiju motivaciju da vode aktivan način života
.“ - prokomentirali su iz marketing tima brenda Nike.


Za sve zaljubljenike u košarku, odvojen je dio radnje u kojem će moći da se pronađe najbolju i najsuvremeniju opremu za ovaj sport.
Naglasak u trgovini stavljen je i na sportswear dio, u kojem će biti izloženi Nike lifestyle modeli, koji će prvi put biti dostupni na našem tržištu.

Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauermann govorio: „Ako imate tijelo, vi ste sportista.” Zato ćemo se potruditi da u narednom periodu našim potrošačima pružimo dodatnu podršku da se pokrenu i pronađu tu svoju sportsku stranu.“ nadodali su. 
U nastavku vas kroz fotografije vodimo kroz interijer i aktualnu ponudu preuređene Nike trgovine koja nudi nešto drugačije iskustvo kupovine.

 

MODNI DODACI , 1.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike