Kako tri IT cure - Sarah, Erna i Ajla nose najfotogeničnije tenisice sezone?

MODNI DODACI
12.11.2019.

Ovih dana, svi pričaju o Nike Air Force 1 Shadow - super udobnim, fotogeničnim i upečatljivim tenisicama koje su inspirirane upravo ženama koje su pokretači promjena. Damama koje se ne libe iskazati svoje stavove, pokazati hrabrost i nositi komade u kojima se osjećaju samopouzdano i snažno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga ne iznenađuje što je Nike pri odabiru žena koje će postati dio Nike Air Force 1 Shadow priče u Bosni i Hercegovini izabrao tri uspješne mlade dame - Sarah Čerkez, model i uspješna manekenka, Ernu Saljević, Instagram blogericu i mladu umjetnicu Ajlu Pustahija. Potpuno različite, no, ponovno s jednom velikom poveznicom – snažni karakteri, konstantna težnja za savršenstvom i isticanje ženskih različitosti.

Erna Saljević i Sarah Čerkez

Osim karakterističnog dizajna, ovaj model je poseban i po bojama koje su izuzetno ženstvene i predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za jak karakter snažne žene. 

Ajla Pustahija

I ti možeš postati #AFShadowgirl i osvojiti modno snimanje u Sarajevu!

Pozivamo te da budeš dio Nike Air Force 1 Shadow priče.
Pronađi cvjetni kutak u Nike shopu u SCC-u u Sarajevu, fotografiraj se, objavi fotografiju uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopsarajevo i postani dio ove planetarne inspiracije.


Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama, odabrati tri djevojke koje će dobiti priliku da osjete kako je to biti prava Shadow djevojka. 
Ekskluzivno druženje u Nike shopu u SCC-u će biti u ponedjeljak, 18. 11., s početkom u 17h. Djevojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Sarah, Ernom i Ajlom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im Nike pokloniti i pravi photoshooting te profesionalne fotografije za društvene mreže, koji će sa njima raditi profesionalni fotograf. 
Jesi li i ti Nike Air Force Shadow djevojka?

Erna Saljević

MODNI DODACI , 12.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike