Netflix kroz 4. mjesec: Izdvojili smo hit naslove koje ćete rado pogledati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Netflix kroz 4. mjesec: Izdvojili smo hit naslove koje ćete rado pogledati

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.4.2023.

Nastavak našeg izvještaja najzanimljivijih naslova iz svijeta kinematografije doveo nas je do mjeseca koji će sudeći po najavama biti veoma zanimljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što je prethodnih dana serija The night agent službeno postala najgledanija serija na Netflixu, nismo mogli odoljeti da ne istražimo što je to jedna od najpopularnijih streaming platformi pripremila za proljetne dane. Sudeći prema službenoj najavi kroz 4. mjesec možemo očekivati povratak kao i spin off popularnih serija, ali i neke nove zanimljive naslove. Stoga, smo ovih dana zavirili u popis novih filmova i serija i kreirali listu onih najzanimljivijih.

Hunger

Riječ je o tajlandskom dramskom filmu koji je ukrao pažnju filmskih kritičara. Radnja govori o vlasnici restorana kineske kuhinje, koja ulazi u svijet fine dining restorana.

Oh Belinda

Ova turska komedija na male ekrane vraća glumicu Neslihan Atagül, veoma poznatu domaćoj publici. Naime, film prikazuje mladu glumicu čiji se svijet u potpunosti preokrene nakon snimanja reklame.

Chupa

Ovaj avanturistički teen film govori o mitskom biću chupacabra kojeg Alex i njegovi rođaci pronađu tijekom njegovog posjeta obitelji u Mexicu. 

Florida Man

Originalna i limitirana Netflixova serija vodi nas na Floridu gdje bivši policajac želi pronaći nestalu djevojku zloglasnog kriminalca.

Obsession

Nakon uspjeha serije Sex/Life na Netflix stiže još jedna ljubavna sapunica koja će teško proći nezamijećeno. Riječ je o britanskom erotskom trileru Obsession koji govori vezi uspješnog kirurga i djevojke njegovog sina.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Nakon pet uspješnih sezona popularne serije The Last Kingdom napokon je stigao spin-off u obliku filma. Sama najava nastavka privukla je pažnju brojnih obožavatelja, kao i filmskih kritičara, a film će službeno biti dostupan na platformi od 14.04.

Firefly Lane (Season 2 – Part 2)

Posljednji nastavak popularne Netflixove serije koja je zarobila srca brojnih dama stiže pred sami kraj 4. mjeseca. Serija koja na male ekrane vraća Katherine Heigl i Sarah Chalke govori o prijateljstvu dama i brojnim životnim izazovima s kojim se susreću.


* * *
Naslovna fotografija: @v.scherbinina

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno