Misliš da bi tvoja baka mogla biti nova kulinarska zvijezda? Prijavi je na natjecanje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Misliš da bi tvoja baka mogla biti nova kulinarska zvijezda? Prijavi je na natjecanje!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
21.3.2024.

Jela koja naprave bake uvijek imaju poseban okus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pretvaraju se u trajne uspomene koje nas vraćaju u djetinjstvo i najsretnije dane. Ukratko, to bude pravi mali komadić sreće na tanjuru.

Vjerujemo da među vama ima mnoštvo sretnika kojima baka još uvijek pravi omiljena jela. Ukoliko ste jedan od tih, sada imate priliku da pokažete svijetu koliko je vaša baka zapravo posebna, zahvaljujući Nestlé kampanji Zdravo! Baka/Nana.
Svojom globalnom inicijativom Nestlé for Healthier Kids, kompanija Nestlé pomaže djeci da vode zdraviji život. Projekt Zdravo! Akademija u Bosni i Hercegovini kroz nekoliko zanimljivih načina donosi savjete o stvaranju zdravih životnih navika.

Neki od njih su Zdravo! Lista namirnica – vodič za kupovinu namirnica, Nutriporcija – jednostavno objašnjen princip slaganja tanjura, što pomaže pri sastavljanju izbalansiranog obroka te za kraj, kuharica Zdravo! Kuhaj koja donosi uravnotežene i zdrave obroke.

Njihova inicijativa sastoji se i od jednostavnih savjeta za uravnotežen razvoj djece koju svojim idejama potiču na fizičku aktivnost.

Drugu godinu zaredom Nestlé realizira kampanju u kojoj ključnu ulogu imaju bake. U današnjem svijetu brzih promjena, ponekad se osjećamo kao da smo izgubili vezu s tradicijom i zdravim navikama. Međutim, upravo su bake te koje nas podsjećaju na važnost ovih vrijednosti.

Svi znamo da one najviše vole kuhati tradicionalna jela koja su zdrava i dobra za djecu, posebno kada se pripremaju uz puno ljubavi. Stoga je Nestlé i ove godine pokrenuo kampanju Zdravo! Baka/Nana uz podršku ambasadorice projekta, Slavice Delibašić.


Slavica Delibašić, Nestlé Zdravo! Baka/NanaDakle, ako smatrate da je vaša baka prava kulinarska zvijezda, evo prilike da to pokažete svijetu. Potaknite ih da se prijave na natjecanje ili ih prijavite vi, tako što će podijeliti svoj najbolji recept koji unuci i unuke vole, a koji sadrži zdrave nutrijente i u skladu je s Nestlé tanjurom zdrave hrane – Nutriporcijom. Prijaviti ih možete jednostavno klikom na link koji donosimo ovdje.

Ovogodišnja ambasadorica poziva i druge bake da podijele svoje tajne kuhanja i ispričaju svoju priču kako su uspjele nagovoriti svoje unuke da se zdravije hrane. Iako je svim bakama najveće zadovoljstvo prazan tanjur unuka, pobjednicu takmičenja očekuje vrijedna nagrada.

Osim toga, savjeti pobjednice i kulinarski trikovi naći će se u Zdravo! Kuharici. Tako će osim njihovih unuka i obitelji, u njenim receptima moći uživati i druga djeca i odrasli koji žele imati zdravije prehrambene navike.
Kuharicu možete preuzeti na Nestlé web stranici te potom i sami kreirati recept prema savjetima bake.

Pozivaju se bake da se prijave na ovo takmičenje i podijele svoje recepte, što je ujedno i prilika da se cijeni i slavi znanje i ljubav koje unose u svaki obrok, istovremeno promovirajući zdravije navike i obiteljsku povezanost.

Neka ova kampanja bude podsjetnik da su najljepši trenuci zapravo oni provedeni uz obiteljsku trpezu te cijenimo i njegujemo vrijednosti koje su bake utkale u naše živote.

* * *
Foto: Via Media

Povezani članci

Najpopularniji članci