Neon eyeliner – imamo 5 razloga zašto vrijedi isprobati ovaj makeup trend

MAKEUP
12.12.2019.

Beauty izvješća sa modnih pisti donijela su nam brojne trendove ove godine, a među zanimljivijim svakako je neon eyeliner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ga čini drugačijim u odnosu na našu dosadašnju rutinu nanošenja tuša za oči na kapke jesu nijanse koje biramo, ali i sama tehnika apliciranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKO NOSITI NEON EYELINER?

Prednost make-up looka u kojem glavnu ulogu imaju oči naglašene u jednoj od duginih boja upravo je činjenica da vam više ne treba niti highlighter niti ruž u boji kako biste kreirali efektan look koji plijeni svačije poglede. Nijansu tuša izaberite u skladu s vlastitim preferencijama i bojom očiju.


Obzirom da ovaj trend naglasak stavlja na eyeliner, ostatak makeup svedite na minimum te uz puder, malo maskare i rumenilo, birajte ruž u boji mesa.


Osim što je eyeliner u fluorescentnim bojama sam po sebi zabavan korak u šminkanju, make-up izdanja koja izdvajamo u nastavku donose nam i nove ideje kako povući crte na svojim kapcima.

Pored klasičnog načina nanošenja tik uz trepavice, možemo vidjeti i zanimljive oblike kreirane četkicom tuša ispod očiju, odmah ispod obrva, ali i na samim uglovima očiju što i dalje predstavlja zanimljiv način kako se istaknuti uz ovakav make-up.
Biste li se vi odvažili i aplicirali neon eyeliner za vaš sljedeći svečani make-up look?

MAKEUP , 12.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno