Ove komade namještaja biste trebali izbjeći zbog manjka funkcionalnosti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ove komade namještaja biste trebali izbjeći zbog manjka funkcionalnosti

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
24.5.2023.

Sigurni smo da nismo jedini koji teško odolijevaju zanimljivim trendovima u svijetu interijera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Unatoč popularnosti određenih stilova ili pak drugačijem izgledu namještaja trebali bismo sagledati kolika je zapravo razina funkcionalnosti tih proizvoda, posebice ako ste ograničeni s budžetom. Naime, investiranje u određeni komad namještaja katkad zahtijeva nešto veća ulaganja stoga ne bi bilo loše izbjeći određene trendove koji su nepraktični. 

Vodeći se tom činjenicom zavirili smo na TikTok i pronašli zanimljiv video koji otkriva tri komada namještaja koja nemaju karakteristiku funkcionalnosti. 


Barske stolice bez naslonjača

Barske stolice najčešći su dio praktičnih kuhinja s otokom. Takve prostorije vrlo su često mjesto gdje organiziramo druženja s najbližima uz zabavnu pripremu jela stoga vrlo je bitno birati udobne i praktične barske stolice na kojima ćete se osjećati ugodno i tijekom višesatnog sjedenja. Upravo zato stručnjaci ističu prednost stolica s naslonjačem koje daju potporu vašoj kralježnici.


Foto: Pexels


Sofe punjene perjem i paperjem

Iako ovi komadi namještaja nose pridjev onih najmekanijih vrlo često ne izgledaju uredno u prostoriji i vremenom poprime drugačiji oblik od onog prvobitnog. 


Stakleni stolovi

Najveći izazov kod ovog tipa namještaja je taj što se vrlo lako vide mrlje i otisci od prstiju ili pak napitaka. Također kod staklenog namještaja vrlo su lako vidljiva oštećenja ili ogrebotine. 


Foto: Pexels

* * *
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno