Ne znate šta pokloniti mami, prijateljici ili sestri? Imamo rješenje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ne znate šta pokloniti mami, prijateljici ili sestri? Imamo rješenje!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
30.1.2020.

Svaki put kad se približe posebne prilike za darivanje, kao što su godišnjice, rođendani ili neki samo vama značajan datum, pojavi se i određena doza nervoze jer za svoje najbliže želimo odabrati savršen poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije sve u poklonu, ali kad uspijemo da odaberemo onaj pravi, onda i sama gesta darivanja postane daleko značajnija jer dobije težinu u koju stanu naše namjere, neizgovorene riječi, želje i osjećaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kada biramo poklon za najdražu i najbližu ženu u našem životu, potraga za nečim unikatnim, smislenim i korisnim često se pretvori u veliki izazov. 
Vođeni emotivnom i inspirativnom prazničnom atmosferom, donosimo vam prijedlog poklona kojim ćete svojoj mami, sestri, ili prijateljici uljepšati dan i jasno pokazati koliko vam je stalo do nje. Tokom iscrpne potrage za poklonom koji će reći „volim te takvu kakva jesi“ zavirili smo u riznicu prirodne kozmetike domaćeg brenda Gloria i tamo smo pronašli nešto za šta vjerujemo da će ovu poruku prenijeti od riječi do riječi. Razlog zašto to možemo reći utemeljen je u činjenici da je ovaj brend od samog nastanka brižno i predano posvećen očuvanju prirodne ljepote. 


Iz široke linije Gloria proizvoda za njegu kože i kose, za naš poseban poklon paketić odabrali smo Zlatni serum za lice i Hijaluronsku kremu. Ovi proizvodi pojedinačno imaju veliku snagu da izbrišu protok vremena na našoj koži, a u kombinaciji postaju iznimno učinkovit i magičan eliksir mladosti. Zlatni serum je inače najprodavaniji proizvod iz linije za luksuznu njegu lica, što govori o tome da su se mnoge dame uvjerile u njegovu iznimnu učinkovitost kada je u pitanju prirodan način za otklanjanje mnogih nepravilnosti na svim tipovima kože. Hijaluronska krema je također popularan odabir zbog njene snage u očuvanju vitamina E i kolagena, što kožu lica čini elastičnom, čvrstom i bez potrebe za dodatnim intervencijama, što je sigurno želja svake žene. 


Pored njih, u paketić bismo dodali i Serum za jačanje kose, kao i Masku za obnovu kose, proizvode koji su, zahvaljujući luksuznom murumuru maslacu, njegu kose podigli na sasvim novi nivo i obogatili je „filmska diva“ efektom. Kao najbolja prirodna zamjena za industrijski silikon pokazao se upravo Gloria x Dia Mara Serum za jačanje kose koji stvara zaštitni sloj, što što kosu čini sjajnom i ujedno jača svaku pojedinu vlas. Maska za obnovu kose čini čuda za oštećenu kosu, jer njeni hranjivi sastojci kosi vraćaju elastičnost, pružajući joj dugoročnu zaštitu. Uz ove proizvode, sada je moguće i kod kuće postići onaj osjećaj lepršavosti i beskrajnog zadovoljstva, koji najčešće imamo poslije posjete frizerskom salonu.

 
Ono što ovaj paketić proizvoda za njegu lica i kose čini savršenim je i činjenica da ne morate birati „omiljenu boju“ ili paziti na veličinu, pa zbog toga možete usrećiti svaku ženu, bez obzira na godine, ili životni stil. Osim toga, sjajna okolnost je i to što su proizvodi dostupni na jednom mjestu.

Ukoliko ste ljubitelj online kupovine, naći ćete ih na www.prirodna.com, a ukoliko želite prošetati i ručno ih upakovati, onda ćete ih pronaći na policama dm trgovina i apoteka širom BiH. 
Sasvim je prirodna potreba da bliskim osobama želimo pokazati svoje osjećaje u poklonima koje biramo za njih. Međutim, ne trebate zaboraviti da je radost darivanja namijenjena podjednako i vama, kao i osobi kojoj nešto darujete. Zbog toga je važno da u tom procesu podjednako uživate i vi sami.

Nadamo se da će vam naš prijedlog upravo u tome i pomoći.

Povezani članci

Najpopularniji članci