Najukusnije bio i veganske namirnice koje možete naći u drogeriji u vašem gradu  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najukusnije bio i veganske namirnice koje možete naći u drogeriji u vašem gradu 

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
13.1.2022.

Izgradnja imuniteta rezolucija je kojoj smo predani tijekom cijele godine, a posebnu pažnju usmjeravamo ka našoj prehrani. Svjesni smo da je probavni sistem jedan od najvažnijih imunoloških sustava, kao i da je, uz namirnice koje biramo jednako važno i kako su te namirnice uzgojene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jesti savjesno, ukusno i dobro u duhu održivog razvoja

Namirnice proizvedene bez kemijskih dodataka pozitivno utječu na naše zdravlje, okoliš, ali i u konačnici na kvalitetu i način života. Zbog toga je važno kupovati sezonske namirnice, uzgojene lokalno i koje poštuju ekološku proizvodnju.  
Zbog toga ne iznenađuje zašto veliki broj kupaca, uz omiljene kozmetičke i higijenske proizvode, u dm prodavnicama diljem BiH pronalaze inovativne, kvalitetne i certificirane bio proizvode koji potiču kreativnost u kuhinji. Naime dmBio proizvodi su strogo kontrolirani te dolaze po povoljnim cijenama. 

 Posjeduju Demeter certifikat koji potvrđuje da su sirovine nastale kao rezultat biološko-dinamičke poljoprivrede te da su proizvedene u skladu s prirodom, dok Naturland potvrđuje da su sirovine ekološki uzgojene u duhu održivog razvoja.
Važno je istaknuti da sve namirnice i dodaci prehrani koji su označeni kao veganski ne sadrže sastojke životinjskog porijekla.
Zavirili smo na dm police i izdvojili nekoliko proizvoda koji će brzo ukrasti i vaše simpatije te postati gost kućne ostave, ali i pauza na poslu. 


dmBio i veganske namirnice uz koje ćete probuditi MasterChefa u kuhinji


Vegetarijanske kobasice za pečenje imaju blago pikantan okus, a u njima ćete uživati kao dio doručka, ukusnog roštilja s ekipom, ali i kao dio curryja koji je savršen comfort food za ovo doba godine.
 
Kao dio vašeg jela možete dodati i namaz s rajčicom i bosiljkom u kojem podjednako uživamo u sendvičima, pastama ili jednostavno namazanom preko homemade kruha. Sadrži čak 78% povrća i sadrži samo prirodni šećer. 

dmBio tofu ima blag okus i možete ga koristiti na bezbroj načina. Ovisno o raspoloženju – dodajte ga u salate, jela s povrćem, omiljeni curry ili ga dodajte u kreme za najukusnije veganske kolače. Postoji li omiljenije meksičko jelo od chili sin carne?
Ovaj blago začinjen chilli sadrži luk, korijander, aromatične rajčice i bogat proteinom grah te iznova jamči ukusan objed. Pitanje je – uživati u njemu solo ili uz rižu?
Svoja jela možete upotpuniti i bio sokovima iz ekološkog uzgoja poput ovog dmBio soka od đumbira (sadrži 95% prirodnog đumbira) kojeg možete dodati u azijska jela ili koristiti za pripremu čajeva.
 upoznajte dm bio active beauty karticu uz koju kupujete, sakupljate bodove i štedite 

dm je predstavio novitet uz koji će vaše posjete omiljenoj drogeriji u gradu biti još isplativije. 
Naime, dm active beauty je digitalna kartica uz koju pri svakoj kupovini sakupljate bodove koji donose brojne uštede i pogodnosti. 
Za korištenje aplikacije, potrebno je da ju preuzmete na pametne uređaje putem Play Store ili App Store te se registrirate. 

Bodove sakupljate tako da za svake potrošene 2 konvertibilne marke u dm-u, provlačenjem digitalne kartice na kasi prije zaključenja računa, dobivate 1 dm active beauty bod. Sjajna stvar je u tome što u sklopu aktivnosti dijeljenja višestrukih i dodatnih bodova, putem online kupona, dm vam poklanja još više bodova. Kupone je potrebno aktivirati u vašoj aplikaciji prije kupovine te na ovaj način sigurno bodove sakupljate brže i jednostavnije, a što vas u konačnici vodi i do više pogodnosti prilikom kupovine u omiljenoj dm prodavnici. Ponuda online kupona se mijenja svake dvije sedmice stoga ne zaboravite provjeriti dm-ovu aktuelnu ponudu. Više informacija saznajte OVDJE i uživajte u kupovini!

 


 

***
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci