Najpoželjnije manikure ove jeseni - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najpoželjnije manikure ove jeseni

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
22.11.2011.

Vaš hit lak za ovu sezonu   Obrnuta francuska manikura, smoking-polumjesec manikura, metalik nijanse lakova ili trake u boji zlata su najpoželjnije jesenske manikure. Ove jeseni ženama je sve dozvoljeno, tako jedan dan možete nositi barok na svojim noktima s trakama u boji zlata, a već naredni provocirati s kontrastom boja obrnute francuske manikure.Vanessa Hudgens nam je dala odličnu ideju za ovu jesen – nanesite na sve nokte tamni lak te odaberite jedan nokat i obojite ga u potpuno drugačiju boju. U ovom  trendu nema posebnih pravila, te nokte uredite po vlastitom ukusu. Za malo smjelije dame nosi se i smoking-polumjesec manikura., čiji je začetnik  YSL koji je kolekcijom Manucure Couture napravio veliki pomak od klasične francuske manikure te izveo obrnutu manikuru s haute couture bojama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iscrtavanje noktiju u više nijansa je stil 80-tih koji su nosile ikone poput Grace Kelly, a da bi ova manikura dobila pečat današnjice, dodali su joj dozu muškosti - tamnije nijansa predstavlja žensku, a dodaci poput mjeseca, trokuta i gumba predstavljaju mušku stranu.
Metalik nijanse, crna boja laka, tamne i svjetlije nijanse crvene, plave, ljubičaste i ove su jeseni na listi najpoželjnijih, pa za dame koje vole klasično, nema straha.

U galeriji vam donosimo slike najpoželjnijih jesenji manikura,zato brzo  zavirite i odaberite onu koja najviše odgovara vašem stilu.  

PreviousNext


N.M.  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno