Ovaj parfem će obilježiti proljetne dane, a njegova bočica krije i dodatnu vrijednost - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ovaj parfem će obilježiti proljetne dane, a njegova bočica krije i dodatnu vrijednost

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
8.3.2023.

Pamtljivi mirisni pečat koji parfemi ostavljaju na našoj koži često nas odvedu na jedinstveno putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To putovanje opisali smo kao neodoljivu fuziju mirisa koji nas u mislima teleportiraju na neke najljepše destinacije i probude neke posebne uspomene. Katkad nam je potrebno samo zatvoriti oči i prepustiti se užitku osjetila. Upravo zato mnogi navode da parfemski trag često djeluje kao naš drugi identitet tako što na jedinstven način otkriva ono što mi uistinu krijemo duboko u sebi.





Putovanje osjetilima i otkrivanja nas samih potaknulo nas je da novi MY WAY PARFUM postane naša polazišna točka. Naime, miris iza kojeg stoji brend Giorgio Armani nastavak je jedne posebne priče koja je obilježila jedinstvenim aromama trenutke mnogih dama. 


Novo (mirisno) putovanje na koje vas šalje MY WAY PARFUM

Kreator originalnog MY WAY PARFUM mirisa Carlos Benaïm predstavio je nešto drugačiju formulaciju istoimenog parfema koji je ovog puta obogaćen intenzivnijim notama. Cvijet naranče iz Egipta kao i ulje bergamota iz talijanske regije Kalabrija kao gornje note poslužile su za kreiranje upečatljivog mirisnog traga koji nosi posebnu dozu svježine. 





Tajna ovog parfema krije se u i intenzivnom mirisu koji djeluje zapanjujuće tako što budi najljepša sjećanja i emocije. Fuzija neodoljivog mirisa cvijeta Irisa pallida kao i tuberoza absolut koja potječe iz Indije kreirale su moćan i intenzivan učinak koji će ostaviti dugotrajan mirisni trag na koži. Ove note dodatno su naglašene dopadljivim mirisom ambrette s mošusnim aromama. 





Cedrovina iz SAD-a u kombinaciji s ekstraktom bourbon-vanilije oplemenila je ovaj neodoljivi miris puderastom i drvenastom bazom te dala ovoj fuziji aroma jedan poseban prevrat koji će ostaviti jedinstveni mirisni pečat.  


Snažne žene i novo, mladenačko definiranje ženstvenosti

Vodeći se vizijom baš poput one koju je slavni američki pjevač Frank Sinatra otpjevao koncem šezdesetih godina prošloga stoljeća brend Giorgio Armani stavio je naglasak na život sukladan našim željama. Stoga je kao svoje zaštitno lice nastavka ove mirisne priče predstavio mladu američku glumicu i producenticu Sydney Sweeney.





Dama koja svaku svoju ulogu gledateljima dočara na jedan poseban način oslikava upravo ono što sami brend poručuje. Sydney je 'it' djevojka, koja je pažnju filmskih kritičara, ali i filmoljubaca ukrala dojmljivim ulogama u popularnim serijama Euphoria i White Lotus te tako ostvarila nominacije za prestižne nagrade Primetime Emmy. 

Sydney je dama koja pomno planira, ali koja ne bježi ni od svijeta mašte. U novom projektu svoje producentske kuće Fifty-Fifty Films ova dama ostvarit će se kao glumica i izvršna producentica.

Kroz niz svoji poslovnih pothvata Sydney je postala inspiracija za brojne mlade dame, tako što je vođena vlastitim ciljevima ostvarila brojne uspjehe. Baš kao što kaže poruka koju brend želi poslati novom linijom mirisa MY WAY PARFUM - „I am what I live“.



Snažan i ženstven parfem dizajniran za sve žene koje kreiraju život po vlastitim pravilima

Hedonizam za osjetila skriven u je u posebno dizajniranoj bočici koja je ekološki prihvatljiva. Naime, bočica koju ćete moći iznova puniti moderan je, ali i revolucionaran način da zaokružimo naše putovanje mirisima. Uz pažljivo birane arome i prirodne sastojke prikupljene na sustainable način ovo je parfem koji uistinu ispunjava sve naše beauty želje.





Baš kao što sam brend naglašava, parfem za dame koje žive punim plućima nadahnut će vas da krenete u nove izazove, a svoje dane ispunite ugodnim mirisnim notama. 
 

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci