Praktični pokloni koje ovog mjeseca darujemo muškarcima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Praktični pokloni koje ovog mjeseca darujemo muškarcima

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
15.11.2023.

Odabir poklona za bliske i drage ljude kao da raste u još veći izazov srazmjerno tome koliko dobro poznajemo tu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako nam je najčešće primarni fokus na tome da obradujemo, iznenadimo i pružimo mali znak pažnje, ujedno mislimo i na potrebe, hobije, skriveni wishlist i sitnice koje su još prije nekoliko mjeseci izjavili da žele imati u svom garderoberu ili domu.

Ako smo pažljivo slušali o snovima, idejama i sitnim željama, pravo je vrijeme da izvučemo sve svoje mentalne zabilješke.


Upravo to i jeste poticaj za Movember i sve aktivnosti koje se vežu za mjesec posvećen muškom zdravlju. Da se približimo jedni drugima, u ovom slučaju muškarcima i osluškujemo njihove potrebe.

Imajući to na umu, prije nego što odaberete poklone, pakovanja i osmislite iznenađenje, ako već niste, približite se bliskim muškarcima i pitajte kako su. Ukažite im na važnost samopregleda i odlaska doktoru. 

Movember je nastao kao akcija borbe protiv raka prostate i testisa, a kroz posljednjih nekoliko godina sve više se naglasak stavlja i na općenitu brigu o zdravlju muškarca.

 Kompanija dm drogerie markt kroz svoje aktivnosti ovog mjeseca dodatno potiče na buđenje svijesti o muškom zdravlju te smo upravo zbog toga prilikom odabira poklona za tatu, brata, kolegu i dečka, zavirili u njihov asortiman.


Njega lica

Redovno naglašavamo koliko je ispravna njega kože i stvaranje rutine koja nam odgovara važna, ali nikako ne smijemo zaboraviti da se to ne odnosi samo na žene i našu zaljubljenost u različite serume i kremice. Muškarci se itekako često nađu u redovima na kasi s maskama za lice, pilingom i proizvodima za njegu i oblikovanje brade.


Prvi utisak

Svaki od muškaraca u našim životima ostavio je prvi utisak. Dečko i suprug vas možda i danas pri svakom pogledu podsjete na snažan prvi utisak koji su ostavili prilikom prvog susreta. Emocije koje doživljavamo u trenutku kada osjetimo određeni miris često postaju povezane s tim mirisom, stvarajući duboko ukorijenjena sjećanja.

Što znači da je upravo njegova rutina njege tijela, kože, kose i odabir parfema - vaš svakodnevni okidač za buđenje lijepih uspomena. Dobrom odabiru parfema će doprinijeti pomenuta njega kože, ali i odabir proizvoda za higijenu i njegu čiji mirisi će se slagati s notama omiljenog parfema.


Bolje upoznajmo beauty proizvode za muškarce

Pogodi šta? Prilikom kupovine artikala iz muškog asortimana dobijaš 20X više bodova, ako je to kozmetika u iznosu od 15KM ili više.

Za isti iznos kupovine navedenih proizvoda u periodu od 8.11. do 21.11.2023. ili do isteka zaliha na poklon možeš dobiti fitness torbu Movember (isključivo kupovinom u dm prodavnicama).
Online kupon nalazi se na active beauty i 'Moj dm' aplikaciji te je prije kupovine navedene kozmetike potrebno kupon aktivirati i prilikom kupovine na kasi skenirati digitalnu karticu. Za iskorištavanje online kupona na dm online shopu potrebno je prije kupovine imati povezane 'Moj dm' i dm active beauty račune. Kupon se može aktivirati i iskoristiti samo jednom u dm prodavnicama ili na dm online shopu, a ponuda se ne odnosi na muške mirise i poklon pakete

Kako ćemo zapakovati poklone?


* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci