Raskošan doručak sa pogledom na Stari Most je naša sljedeća gourmet destinacija, a evo i zašto - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Raskošan doručak sa pogledom na Stari Most je naša sljedeća gourmet destinacija, a evo i zašto

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

GOURMET
3.8.2021.

Znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, ali da prvi jutarnji zalogaji mogu biti i prava gourmet umjetnost sa jednim od najljepših pogleda na Mostar, postalo nam je jasno nakon samo jednog pogleda na Instagram profil @restoranurbangrillmostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je zamisliti ugodniji ambijent za doručak od ovog, a moramo priznati da nas mami ponuda orijentalnog doručaka koja uključuje gotovo sve što možete zamisliti.

@ramoviceva

Na web stranici smo pronašli informaciju da je Restoran Urban Grill otvoren 2011. godine, a nalazi se u starogradskoj jezgri grada Mostara, ulica Mala Tepa 22 i posjeduje kapacitet od 120 gostiju, od kojih 70 u unutrašnjem dijelu i 50 na vanjskoj bašti gdje se proteže pogled na Neretvu i Stari Most.

Više detalja možete saznati na njihovom Instagram profilu, kao i web stranici.

 

Da li je ovo i vaša sljedeća destinacija za gourmet priču?  

Svakako savjetujemo da posjetite i neke od okolnih atrakcija poput ljuljačke sa pogledom na grad, stakleni vidikovac, zipline, Bunske kanale i iskoristite dan na najbolji mogući način.

***

Naslovna fotografija: @ramoviceva
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno