Moel pruža ultimativni komfor, a sada su kvalitetni proizvodi ovog brenda dostupni u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Moel pruža ultimativni komfor, a sada su kvalitetni proizvodi ovog brenda dostupni u BiH

Tekst:

Bonjour.ba/PR

DIZAJN SAVJETI
26.5.2023.

Hrvatski brend Moel, koji je među zaljubljenicima u interijere, prepoznatljiv po svojim proizvodima vrhunske kvalitete, sada je dostupan i u Sarajevu u sklopu Finest Selection Storea u samom centru grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Finest Selection Concept Store koji inače zastupa neke od najprepoznatljivijih dizajnerskih brendova u domeni uređenja interijera, kako strane tako i domaće scene, sada širi ponudu novom paletom proizvoda koji za cilj imaju pružiti osjećaj ultimativnog komfora i kvalitete življenja u vašem domu
Osim Moel posteljina u Finest Selectionu možete kupiti i stolni te dekorativni program kao i njihove, mnogima omiljene, svijeće.

Moel je pokrenuo svoju priču s ciljem da u domove donese novu razinu ugode te se na tržištu pozicionirao kao proizvođač mirisnih svijeća koje mirišu bolje i duže, a širenje ponude na proizvode za dom bio je logičan nastavak te priče o želji da se pruži vrhunska kvaliteta i estetika življenja.

Najbolji materijali i ekološka proizvodnja

Sav Moelov tekstil, uključujući posteljine, stolni i dekorativni program, izrađen je od najkvalitetnijih materijala kakve koriste neki od najpoznatijih hotela s pet zvjezdica, ski resorti i vrhunski restorani. Specifičnih karakteristika, izrađen da traje generacijama, pruža sigurnost od ispiranja boja, promjene teksture i gubitka mekoće, može se prati na čak 95˚ i smanjeno se gužva nakon pranja. Isto tako, anti alergenski sastav štiti vas i vaše voljene, a sigurnost prirode i životinja u proizvodnji je zagarantirana.

Specijaliziran u opremanju luksuznih smještajnih jedinica, hotela, restorana, vila i jahti, Moel je brend koji savršeno nadopunjava trenutnu vrhunsku ponudu Finest Selection storea, čije osnivačice, uspješne arhitektice Mersiha Karić i Azra Hadžić donose sam vrh svjetskog dizajna interijera direktno u Sarajevo, a kroz projekte i u cijelu BiH. Finest Selection je inovativan lifestyle i dizajn koncept s fokusom na jednostavnost i lakoću kojom spaja poklonike ovog koncepta kroz profesionalan i posvećen pristup. Flagship store u Sarajevu pored namještaja poznatih svjetskih brendova: Cattelan Italia, Poliform, Novamobili, Porada, Atmosphera, Dedon, Le Comfort, Prostoria, Garda, Tece, IlFanale, Kymo, Bosch i drugih, sada svoju ponudu upotpunjuje i sa dva fantastična hrvatska brenda - Moel i Studijo. „Postoje neki ljudi i projekti s kojima klikneš na prvu i sve jednostavno teče, tako se desila i suradnja Finest Selction store-a i Moel-a. Naše su vizije iste kao i odnos prema poslu i posvećenost detaljima tako da je ova suradnja bila logičan nastavak.“ , otkrila nam je osnivačica Moel-a, Mia Antunović.


Garancija kvalitete i udobnosti

Moel posteljine dolaze u tri limitirane boje, a svoju kvalitetu odaju već na prvi dodir. Materijal je ugodan i nježan za vašu kožu, a mogućnost pranja na 95˚ osigurava uklanjanje svih nečistoća, poput grinja, bakterija i odumrlih stanica koje su često uzrok akni i drugih problema s kožom. Osim toga, omogućava protok zraka te tako, za razliku od sintetičkih ili kombiniranih materijala, pomaže reguliranju optimalne tjelesne temperature kroz cijelu noć, a vama miran i ugodan san.„Vizija kroz koju definišemo svoje poslovanje i odnos prema klijentima zasnovana je na posvećenosti i detaljnoj analizi potreba bh. tržišta. Moel brend je savršeno upotpunio svjetski poznate brendove u namještaju koje zastupamo i sada, na našu radost, možemo reći da smo dom jednog od najprestižnijih brendova regiona! Ponosne smo na suradnju, ali i zahvalne Moel-u što su u nama prepoznali svoje idealne partnere!“ - rekla je kreativna direktorka Finest Selection-a Mersiha Karić.

Kompletnu Finest Selection ponudu potražite ovdje.

* * *
Foto: Finest Selection Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci