6 knjiga modnih influencerica sa savjetima o društvenim mrežama, stilu i karijeri

BONJOUR.CLUB
9.8.2019.

Ako ste i vi u potrazi za štivom za godišnji odmor ili naslovima koji će vas opustiti i inspirirati u svakodnevnim avanturama, onda su knjige iz područja mode zanimljivo i primamljivo štivo za vas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovi naslovi će vas potaknuti na odvažnost u modnim odabirima, inspirirati na promjene, uvesti u svijet modne industrije, ali i pokazati vam drugu stranu društvenih mreža, odijevanja i izgradnje osobnog stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capture Your Style: Transform Your Instagram Images, Showcase Your Life, and Build the Ultimate Platform by Aimee Song

Vlasnica bloga Song of Style napisala je knjigu u kojoj, osim savjeta za kreativne i vizualno zanimljive foto sadržaje, donosi i par trikova za kreiranje zanimljivih postova, objava i izgradnju unikatnog stila na društvenim mrežama. Ako želite poboljšati vaše društvene mreže i Instagram feed podići na novu razinu, ova je knjiga idealna za vas. 

Man Repeller: Seeking Love. Finding Overalls. by Leandra Medine

Vlasnica boga i omiljena street style zvijezda napisala je knjigu u kojoj kroz modne crtice donosi osvrt na izgradnju modnog stila i važnost donošenja (modnih) odluka uz koje se osjećate odlično. Leandra je britka, iskrena i smiješna, a ovu knjigu nećete ispuštati iz ruku.

Love Style Life by Garance Dore 

Poznata ilustratorica i blogerica kroz vlastita iskustva, odrastanje i sazrijevanje piše i savjetuje o životu, ljubavi, stilu i karijeri.

Gio_Graphy: Fun in the Wild World of Fashion by Giovanna Battaglia

Modna urednica, stilistica i vrsna poznavateljica stila kreirala je modnu enciklopediju s mnoštvo zabavnih anegdota s modnih događanja, korisnih trikova, stilske inspiracije i beauty trikova.

à Paris by Jeanne Damas

Kada stylish Parižanka i modna dizajnerica objavi knjigu u kojoj donosi portrete 20 chic Francuskinja, onda imate odlično modno štivo za sve ljubitelje pariškog stila. 

Dress Scandinavian by Pernille Teisbaek

Ona je modna influencerica, vlasnica kreativne agencije, poznata danska blogerica i dama koja nam je još jedanput u svojoj knjizi potvrdila da je jednostavnost i vjernost klasici ključ uglađenog izgleda. Uz modne preporuke, Pernille otkriva i svoja iskustva iz modne industrije.


 

BONJOUR.CLUB , 9.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno