#modamokreARTiva2017: Posjeti nas s prijateljicom i kreiraj nezaboravne uspomene u MEGGLE INSTAfotkalici!

BONJOUR.CLUB
12.5.2017.
Voliš druženja? Nezaboravne uspomene? Vjeruješ da se u zdravom tijelu nalazi zdrav duh? Ako je vaš odgovor na pitanja pozitivan, tada nipošto ne smijete propustiti Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva koji je zakazan za sutra i prekosutra u Sarajevu na platou BBI centra. Naime, na Festivalu vas pored 60 sjajnih izlagača koji proizvode torbice, nakit i odjeću u Made in BiH potpisu, na samom ulazu očekuje neodoljiva foto kabina ispred koje ćete zabilježiti nezaboravnu uspomenu!

Naša foto kabina nosi naziv 'MEGGLE INSTAfotkalica' koja je samo za ovu prigodu obučena u prepoznatljive MEGGLE boje i njihov novi napitak koji će oduševiti sve one koji vode aktivan život. Upravo zato ne propustite svoju priliku da nakon fotkanja kušate 'MEGGLE Protein Active' liniju koja je sastavljena od mliječnih napitaka koji dolaze sa okusom čokolade, vanilije i banane te jogurta koji dolazi sa okusom jagode i kruške, a za one koji uživaju u jednostavnim okusima, tu je i 'MEGGLE Protein Active natur'.

meggle protein 01

U MEGGLEu  vjeruju da bi zdrava hrana trebala biti ukusna i zato su posebnu pažnju posvetili recepturi koja stoji iza ovog napitka koji je za vrlo kratko vrijeme postao pravi SOS za ukusnu dodatnu porciju proteina tijekom dana. Obzirom da su nam proteini potrebni kako bi izgradili mišićnu masu, održali zdravlje kostiju, imali dovoljno energije i fokusa tijekom dana te održali zdravu tjelesnu težinu, stručnjaci preporučuju da dan započnemo bogatom porcijom proteina, njih čak 25-30 grama, upravo koliko se i nalazi u jednoj bočici napitka MEGGLE Protein Active.

Zato, brinite za dovoljan unos proteina tijekom dana, budite aktivni i već danas odlučite provesti jedan vikend drugačiji od ostalih. Prijateljicu, mamu, dečka ili kolegicu pod ruku, prošećite do platoa BBI centra, svratite do MEGGLE INSTAfotkalice i napravite fotografiju za uspomenu na lijepo druženje.

Vidimo se!

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: