Pronašli smo mobilne tarife s dovoljno prometa za mailove, podcaste, streaming i sve što nam je potrebno - Bonjour.ba -...

Pronašli smo mobilne tarife s dovoljno prometa za mailove, podcaste, streaming i sve što nam je potrebno

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
13.11.2021.

Više nego bilo koja generacija ranije, fokus usmjeravamo na što bolju organizaciju i kreiranje rituala koji će nam pružiti iskustvo i uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo najljepše iskustvo vežemo uz jedinstvene doživljaje, a njih nerijetko prate povezivanje s drugima, ali i okolinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo u svakom trenutku biti povezani s najmilijima, ali i kroz dan imati već unaprijed osmišljene korake koji nam pomažu da se osjećamo bolje.
Upravo je to i razlog zašto pazimo da naše jutarnje spremanje ima i dozu inspiracije, zdrave navike, ali i par minuta koje rezerviramo samo za sebe. 
S obzirom na to da dio dana provodimo u pokretu, vrijeme rezervirano za put od kuće do posla nerijetko iskoristimo za informiranje online, ali i slušanje podcasta, kao i čitanje online knjiga. 

Nerijetko, naša duža putovanja budu popraćena i gledanjem omiljenih filmova, ali i serija, zbog čega nam je itekako važno da našu avanturu prati i mobilna mreža koja će nam osigurati dovoljnu količinu podatkovnog prometa. 

Jedna od velikih prednosti koje nam tehnologija pruža upravo je i činjenica da za obavljanje radnih aktivnosti ne moramo biti vezani za radni stol ili ured. 
Uz laptop ili pametni telefon i pouzdanu internetsku vezu, na vaše emailove možete odgovarati i dok sjedite u parku u vašem susjedstvu te uživati u mobilnosti, fleksibilnosti i kreiranju vlastitog rasporeda.

Eronet je bh. kompanija koja kroz svoje usluge želi osuvremeniti, poboljšati, ali i unaprijediti svoje poslovanje, a kako bi dodatno ojačali našu kvalitetnu vezu s cijelim svijetom kreirali su i SMART tarife.

Posebno se ističe SMART 45 tarifa koja korisniku omogućava 2 000 minuta prema svim mrežama u BiH i 2000 SMS/MMS poruka te 12 GB interneta mjesečno.
Uz nju, ovisno o vašim aktivnostima kroz dan možete birati između još 6 paketa, a unutar SMART tarife možete izabrati i mobilne uređaje po promotivnim cijenama o čemu više možete čitati ovdje

Stabilna internetska veza osigurava nam i obavljanje drugih obveza bez obzira gdje se nalazimo poput kupovine namirnica, naručivanja ukusne večere na putu doma, ali i shopping novih modnih artikala koji će dodatno obogatiti naš ormar.

Ako je vaša večernja rutina nezamisliva bez dugih razgovora sa sestrom, prijateljicom ili mamom, odličan plus su minute i SMS-ovi uključeni u SMART tarife.
Sjajan primjer kako pojedine tarife mogu promijeniti način doživljaja, ali i dijeljenja sadržaja putem naših pametnih uređaja, ali i dodatno nas povezati.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci