Made in BiH torbice i body art u zanimljivom editorijalu dizajnerice Ane Lukende

MODNI DODACI
11.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Inspiraciji za baš ovakav editorijal uvelike je pridonio Eldin Nuhić, studio EN, koji je Ajlu Mutapčić ošišao na 2 milimetra u procesu između revija koje je pripremao. Kako često radim s njom, kad sam je vidjela s tom frizurom, odmah sam je zamislila s nekim body paintom.“ – odgovorila nam je Ana Lukenda, dizajnerica brenda MOA baggeek i fotografkinja koja potpisuje ovaj editorijal, na naš upit kako je započela ova zanimljiva priča. 

Naime, Ana je kroz ove fotografije željela dočarati kako je za samopouzdan izgled ponekad potreban tek jedan detalj koji će nam pomoći da se istaknemo i pokažemo naš stil. Šarenilo boja, ruž za usne ili omiljena torba dat će vam potreban boost za sve avanture koje vas čekaju kroz dan. Ili u ovom slučaju, razigran body art i jedna DreamBag. Ova mala kompaktna ručna torba nastala je u MOA baggeek radionici i dolazi s lancem, kako bi se mogla nositi i na ramenu, a napravljena je od water repellent materijala. 

BONJOUR.preporuka5 razloga zašto je ovaj ruksak domaćeg brenda sve što vam treba za ljetne dane

Naida Đekić, s kojom u zadnje vrijeme realiziram jako mnogo ideja i bez koje cijele priče ne bi ni bilo, je zaslužna za body paint i makeup. S njom sam baš "kliknula" od prvog puta kad smo radile zajedno. Danas joj potpuno prepustim da se izrazi u svom polju djelovanja. :)“ – nadodala je Ana.
Ovaj editorijal je objavljen i u SALYSÉ magazinu, a dio fotografija nastalih kreativnom suradnjom tri mlade dame, otkrivamo u nastavku. 

***

Model: Ajla Mutapčić
Makeup i body art: Naida Đekić
Torba: DreamBag/MOA baggeek
Foto:  Ana Lukenda
Retouch: Lejla Emrić

MODNI DODACI , 11.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Ana Lukenda

Podijeli:

Posljednje objavljeno