Mladenka u bijeloj kreaciji iz high street ponude? Mi kažemo da i donosimo 3 modela. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mladenka u bijeloj kreaciji iz high street ponude? Mi kažemo da i donosimo 3 modela.

Tekst:

Arijana Bošnjak

VJENČANJA
18.10.2023.

Postoje djevojke koje godinama maštaju o svome vjenčanju i gledaju to kao najvažniji dan života, dok druge pak gledaju na taj dan nešto malo ležernije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U kojoj god kategoriji se pronašle, sigurni smo da izbor vjenčanice svakoj predstavlja iznimno važan korak u pripremama za taj čin. Haljina u ovoj priči nije samo odjevni komad, nego detalj koji simbolizira individualnost, važnost samog događaja i ljubavi prema činu vjenčanja, ali i samoj sebi.

 Zato u potrazi za vjenčanicom djevojke pršte od sreće, ali i male doze straha hoće li ikada pronaći onu idealnu koja može ispričati njihovu priču i uklopiti se u idiličnu viziju koju je izgradila u svojoj mašti.

Unatoč velikom izboru u salonima vjenčanica, nekada je u tolikim slojevima tila, svile i čipke, najteže pronaći one koje odišu clean estetikom s jednostavnim detaljima i bez pretencioznog dizajna. Uz to, nekada ste u potrazi i za nešto pristupačnijim modelima, znajući da će se ta haljina nakon vjenčanja naći u dalekom kutku doma skupljajući prašinu.

 Ako niste fan takvog scenarija i tražite jednostavnu, ali upečatljivu haljinu koju ćete moći iskoristiti kroz mnoge evente u životu, zašto ne zaviriti u high street ponudu? Mi već jesmo i pronašli smo tri neodoljiva komada s kojima će svaka djevojka biti originalna i sofisticirana mladenka.


Pogledajte naša 3 favorita


MANGO 460 KM

MANGO 460 KM

MANGO 700 KM

* * *
Naslovna fotografija: @pinkpalmsevents

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno