Mini suknja je odličan izbor i za hladne dane. Donosimo inspiraciju kako ju nositi. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mini suknja je odličan izbor i za hladne dane. Donosimo inspiraciju kako ju nositi.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
13.11.2023.

Kombiniranje mini suknje na temperaturama koje padaju ispod 15 stupnjeva mali je znak pobune protiv hladnoće, ali i prezentacija odvažne kreativnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada vidimo kako modne insajderice nose mini suknju u slojevitim jesenskim kombinacijama, moramo se složiti s time da mini suknja ne smije biti komad rezerviran samo za toplije dane.

 Bez obzira na što ju nosili, uz kratku suknju ćete kreirati instant statement look koji može odražavati vaš zaigrani, profinjeni, ali i buntovni karakter. Stoga je jako važno kako ćete ju kombinirati i prilagoditi svom vizualnom identitetu.

Mi vam danas donosimo stilsku interpretaciju mini suknje modnih influencerica koje ovaj komad odvažno nose u svojim dnevnim kombinacijama. Kako postoji zaista mnoštvo modela mini suknje (od neodoljive plisirane, do „stroge“ varijante ravnog kroja), tako možemo vidjeti razne stilske priče u kojima se našla.

Kombinacija s omiljenim blejzerom ili džemperom uz plisiranu suknju odiše profinjenošću, a ako na to dodate biker čizme, u kombinaciju ćete unijeti dašak buntovničkog stila. Kombinirati ju možete i uz duge kapute koji su favorit ove jeseni ili kratke bomber i krznene jakne za poseban cozy osjećaj.

 Želite li chic look po uzoru na Parižanke i modne ikone iz Londona, završni touch u kombinaciji neka budu dokoljenke koje u kombinaciji s mini suknjom zauvijek asociraju na stil slavnog modela - Twiggy.

 Pogledajte još fotografija za inspiraciju

 

* * *
Naslovna fotografija: @deimantekazenaite

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno