Biker čizme: Trend koji ne prolazi, a favorite za jesen pronašli smo i u BiH dućanima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Biker čizme: Trend koji ne prolazi, a favorite za jesen pronašli smo i u BiH dućanima

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
6.9.2023.

Znamo da su biker čizme postale klasik koji ne napuštamo već više sezona, ali ovaj put su glasno najavile da preuzimaju modne piste i street style kombinacije kao favorit sezone jesen/zima 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Trend koji s razlogom ne odlazi u prošlost. Njihov grub, ali jednostavan dizajn dopušta nam da damo mašti na volju i uparimo ih uz sve što poželimo. Voljet ćete ih nositi uz nježne i lepršave haljine kojima će biker čizme dati na karakternosti, uz uske mini haljine za rock vibe look, ali i na klasični jeans za neke dane kada želite samo udobnost i ležernost koji ipak pričaju jednu kulersku modnu priču.

 Čizme koje neće nikoga ostaviti ravnodušnim i zbog kojih se pomalo radujemo hladnijim danima, brzo su prepoznali i high street brendovi koji svaki novi trend preko noći serviraju na pladnju. Za vas smo izdvojili 10 favorita i pri tome smo mislili na svaku našu Bonjour djevojku.

 Volite nježnije tonove i brušenu kožu koji ovom modelu čizama daju mrvicu elegancije? Pronašli smo model za vas. Radije birate klasične tamne, od sjajne kože, koje izgledaju kao da ste ih ukrali od dečka s motora? Kako smo i rekli, spremili smo nešto za svaku, a ispod potražite model koji će se najviše voljeti s vašim modnim izričajem.  


Favoriti iz high street ponude


H&M 127,13 KM

H&M 146,67 KM

H&M 97,81 KM

Stradivarius 99,95 KM

Stradivarius 99,95 KM

Stradivarius 79,95 KM

Stradivarius 99,95 KM

Stradivarius 79,95 KM

Stradivarius 89,95 KM

MANGO 279 KM

* * *
Naslovna fotografija: @hoskelsa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno