Meghan Markle je u svom domu ugostila portal The Cut! Donosimo detalje intervjua. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Meghan Markle je u svom domu ugostila portal The Cut! Donosimo detalje intervjua.

Tekst:

Ana Rotim

MODNE VIJESTI
30.8.2022.

Meghan Markle, otvorila je vrata svog doma u Montecitu za američki portal The Cut, gdje je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima kao i prilagodbi na nešto drugačiji dnevni ritam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, većini je manje poznato da je Meghan Markle uz svoju veoma uspješnu glumačku karijeru vodila lifestyle blog The Tig gdje je redovno pisala o putovanjima, gastronomiji i zanimljivim detaljima iz osobnog života. U razgovoru Meghan je istaknula da je njen život nakon ulaska u kraljevsku obitelj postao drugačiji, te ako želite objaviti fotografiju svoga djeteta na društvenim mrežama za to postoji posebna procedura. Također je navela teškoće s prilagodbom na takav način života, odnosno gdje netko drugi kontrolira što može objavljivati, stoga je odlučila pokrenuti svoj podcast pod nazivom Archetypes, te službeno se vratiti na društvene mreže. 

 U vrtu svoga doma koji podsjeća na šarmantna toskanska imanja, Meghan je podijelila zanimljivosti obiteljskog života, te otkrila detalje o samoj vili u koju su se ona i suprug zaljubili na prvi pogled. Prema pisanju časopisa The Cut, smještena u srcu Kalifornije, vila koju su odabrali Meghan i Harry za obiteljski život zrači toplinom, dok je Meghan istaknula da je pronalazak idealnog doma bio prava avantura. Cijeli intervju možete pročitati klikom ovdje, a u nastavku donosimo fotografije.

 

* * *
Naslovna fotografija: @thecut 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno