MASS-light: Posjetili smo njihov maloprodajni salon u Mostaru i istražili ponudu rasvjetnih tijela - Bonjour.ba - bh.lif...

MASS-light: Posjetili smo njihov maloprodajni salon u Mostaru i istražili ponudu rasvjetnih tijela

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

INTERIJERI
10.12.2021.

Rasvjeta je nerijetko statement dio doma i kako dizajneri interijera često ističu, onaj jedan detalj koji čini razliku. Upravo zato je iznimno važno pristupiti njenom odabiru s pažnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvelike utječe na doživljaj prostorije i odiše li ona smirenošću, romantikom ili retro stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, rasvjetna tijela domu daju puno više od osvjetljenja. Naravno, njihova funkcionalna karakteristika je važna, no, podjednaku ulogu imaju upravo dizajn i atmosfera koju kreiraju.
Svijetlo koje kreiraju visilice i lusteri u domu ili uredu mogu uvelike utjecati na raspoloženje, a na vama je da odaberete hoćete li igrati na klasiku, trendove ili avangardu.

Pri odabiru one savršene, važno je birati brendove iza kojih stoji kvaliteta, pouzdanost, dugogodišnje iskustvo, ali i liderstvo kada je u pitanju kreiranje i praćenje trendova. Sve to pronašli smo u prostorijama MASS-light u Mostaru na adresi Bišće Polje bb.

U prostranom salonu koji podsjeća na dizajnerski showroom pronaći ćete rasvjetno tijelo koje će se idealno uklopiti u vaš dom, stil i budžet. Zahvaljujući bogatom iskustvu i osluškujući potrebe svojih kupaca i stručnjaka iz sfere uređenja interijera, kreirali su vlastite brendove rasvjete- MASS-light, E-light i MSL. Već pri ulasku u prostor koji se prostire na 600 m2 vas osvoji osjećaj dobrodošlice, ali i dekoracije koje pokazuju da ovdje niti jedan detalj nije prepušten slučaju.


Topla atmosfera koje kreiraju lampe i visilice sa svakim vašim korakom pozivaju na istraživanje različitih dizajnerskih rješenja. Neovisno o tome jeste ljubitelji art deco stila dvadesetih, tražite raskošne lustere s mnoštvo kristala ili volite minimalizam i boju zlata, ovdje ćete imati odgovor na svaku želju ili nedoumicu.
Njihovo educirano, ali i iznimno ljubazno osoblje dat će vam savjete oko odabira lustera ili visilice, pojasniti eventualne tehničke nejasnoće i dati jasnije upute oko svakog detalja. Istražujući različite stilove i kategorije u ovom vizualno primamljivom prodajnom prostoru, vrlo brzo će vam postati jasno zašto je MASS-light postao prepoznat kao kvalitetan i pouzdan partner u proizvodnji te prodaji rasvjete.

Uz njihove poslovnice u Doboju, Sarajevu, Mostaru, Derventi, Bijeljini, Trebinju, Banja Luci, Gračanici i Jelahu, ponudu ovog brenda možete istražiti i online klikom OVDJE.

***
Foto: Marko Šotra za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci