Mašne i svijeće se vole! Evo kako ih pretvoriti u stylish blagdansku dekoraciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mašne i svijeće se vole! Evo kako ih pretvoriti u stylish blagdansku dekoraciju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
18.12.2023.

Mašne i svijeće – jednostavna kombinacija koja će u trenu u vaš dom unijeti blagdansku atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svijeće će svojom nježnom i treperavom svjetlošću stvoriti onaj cozy ambijent koji svi tako volimo za vrijeme zimskih temperatura. Želimo znati da nas doma čeka takav ugođaj i toplina zbog kojih će svaki osjećaj hladnoće biti brzo zaboravljen. Taj ugođaj kreiraju upravo detalji poput pravog izbora osvjetljenja. Međutim, stižu nam blagdani pa mnogi od vas žele dodatno začiniti dekoracije u domu.

 Tu na scenu dolaze mašne! Uvijek tako neodoljive, bilo da ih nosimo kao modni dodatak ili njima ukrašavamo bor. Instagram su prepravile fotografije svijeća u kombinaciji s mašnicama i prvi epiteti kojih se sjetimo kada to vidimo su – chic, cozy i magično. Sve ono što blagdanske dekoracije i trebaju biti.

 Bilo da kombinirate svijeće i mašne u istoj boji ili obične, bijele svijeće začinite mašnama u jarkim bojama, dekoracija će izgledati jednako efektno. Možete vezati mnoštvo njih dok ne dobiju pomalo avangardnu estetiku, a odlično će izgledati i jedna jednostavna baršunasta mašna koja priča o sofisticiranosti.

Neodoljive su i one mašne na kojima možete ispisati poruke o ljubavi, miru i sreći i tako ispričati pravu blagdansku priču.

 Mašne i svijeće za blagdansku sezonu

 

* * *
Naslovna fotografija: @camiliasupply

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno